Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz gorgo #84800 üzenetére

Az már teljes költséggel szerintem drága lenne, valami Kanári/Madeira, esetleg, ha túrázni jó az idő dél-Spanyol (Malaga és környéke) ami eszembe jutott eddig :U (meg ugye, egyedül megyek, a szállás majdnem annyi, mintha ketten lennék :O )

Emlékszem voltatok Kubában, milyen szálláson, milyen ellátással? (priviben jöhetnek részletek)
    Még '17 körül volt kint 2 ismerős csaj, akkoriban ami normális európai színvonalú szállás volt az nem volt sokkal olcsóbb, mint egy hasonló prágai/krétai/stb. szállás :U

Amúgy 50.-re tervben volt, csak aztán 2020-ban jött a covid és az egyéb események... :(((

Chapel: Covid alatt eladtam a GM5-öt, gondoltam határzár, senki nem megy sehová, majd jól beesnek a fotós vázak árai 1-2 év és fillérekért veszek GX9-et, ahha, most a 6-8 éves m4/3 vázak drágábbak, mint 3 éve :O szóval, ha megyek valahová próbálok valami vázat kölcsönkérni, vagy marad a mobillal kattintgatás :((

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák