Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #12696 üzenetére
A virsli ott füstölög a fogai között...
Ja meg ha már milc és off. Az már feltűnt, hogy minden milces (vagy volt/leendő/visszaváltó milc tulaj) amikor pozitívan nyilatkozik a gépezetről, mindig figyelmesen igyekszik kihagyni a felsorolásból az árat. Ha meg Nikon dslr topicba valaki betér, ajánljuk neki a D5100/D5200/...-at, mert "ár/érték arányban best buy". Szóval egyszer számít, másszor meg elfelejtjük? Oké, nem én vagyok az a réteg, aki valószínűleg ezt könnyedén kifizeti (bár a dslrt sem), valamint a Mercutio által leírt tartalmas beszámolóból is, kb maradt 4-5 üveg, ami "normális áron" elérhető,akkor most értem hogy jó, de még sem, de mindegy is....
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
MODERÁTOR
válasz aleister #12697 üzenetére
Ja én csak az új epizódot nem láttam, a karácsony utáni folytatást, a többi megvan
És igen, a leviatános évad volt a legalja mindennek, mondjuk ehhez képest a 9. évad eleje még tetszett is az angyalok miatt - de kezdik nagyon húzni.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
aleister
veterán
Supernatural - nyomokban Spoilert tartalmazhat!
Egész új és érdekes helyzet áll elő, ugyanis az angyalok a Földre potyogtak. Megszűnik a Mennyország. Az angyalok zavarodottak, frakciókba tömörülnek, egymással harcolnak. Sam a próbák miatt halálosan megsérül, de természetesen most is van mód az életben tartására. Cas üldözött lesz, és egy időre erősen szopóágra is kerül.
A karácsonyi szünet előtti része az évadnak egyébként jó. Nekem legalábbis tetszett. Sajnos már be kellett volna fejezni (akármennyire is szeretem), mert kb a 6. évadtól már érezhetően gyengült a színvonal.
A 9. évad folytatása (mostani rész) elég lapos lett érzésem szerint. Remélem összekapják magukat a készítők!(#12691) Larry303:
Alapvetően nincs bajom az off-fal, de a néha visszatérő és sehová nem vezető viták tényleg idegesítőek tudnak lenni. Arról nem is beszélve, hogy az idetévedő külsős számára a lényegi infó elveszik a sok off között. Ha meg számunkra triviálsat kérdez, akkor mégis megkapja az "olvass vissza, ezerszer ki lett tárgyalva" vagy mostanában a "guglizz rá" dumát.Én is egyetértek abban, hogy szükség van a moderálásra, és biztos nem egyszerű megtalálni a határt az off és az on között.
(#12695) crey:
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
MODERÁTOR
válasz aleister #12684 üzenetére
Semmi közöm nincs essexboy ténykedéséhez - már legutóbb is, amikor kértelek titeket, hogy szépen játszatok, Ő szólt, hogy annyira nem is játszotok szépen.
Most meg gondolom úgy döntött, hogy akkor takarít.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hát látod hogy nincs időm (ezért is vagyok lemaradva )... amúgy én TV nézés helyett sorozatot nézek. Én tényleg nem fogyasztok hagyományos értelemben szerkesztetett TV adást.
aleister: jaja, angyalos évad, Sam, Metathron.
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
kövezzetek meg, de nekem bejön a sok offal is az a topic -a kivételeket leszámítva nyilván
az értelmesebb agymenésekből -vitákból lehet azért bőven tanulni mégha nikon dslr szinten off ishttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Balinov
titán
válasz Freddy76 #12688 üzenetére
kivetelesen orulok, hogy engem kihagytal a felsorolasbol. Amugy 5*-os meglatas es ezzel senkit nem akarok megbantani.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Freddy76
addikt
Jaja, nikon topik, én néhe bemegyek őrlődni, hogy mi a faszt vegyek, aztán jön Necro, hogy miben jobb a milc mint a dslr és miért drágább, Gulyopapa, hogy neki nem kellene milc pedig ő aztán kettőt is fogott (régen még jött Szeva is, hogy milcre nincs is 500 milis tele, pedig ő műszaki ember, és megszerel mindent), majd jön Pite, aki vagy a Fujit promótálja, vagy senki sem érti, hogy mit promótál, és végül Mercutio, aki leadja a "Mindent, amit tudni akartál a milc gépekről" című kurzus első leckéjét.
Opcionálisan hozzászól IYF (hülyeséget), Johnny Blue (okosságot), Eperkutyus (nem tudom mit, nem szoktam elolvasni).
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Balinov
titán
-
-
aleister
veterán
Szerintem crey nem akarja, hogy elveszítse nálunk a "jófej" státuszt, ezért megkéri a moderátor pajtásait, hogy mindenféle kitalált sztorival menjenek a Nyikonba, és moderálják helyette.
-
Real_Necro
veterán
-
JohnyBlue
addikt
-
Mercutio_
félisten
Nah Freddy megjött a modi a Nikon topicba, ki lett söpörve, mint a pártkassza
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #12672 üzenetére
XIII. a Westenddel szemben a váci út túluldalán van az utca, az üzlet nem kocsma, csak kisker.
Vagy marad a sörözés
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #12667 üzenetére
Azért van a nevében, mert ezeket a lapokat akkor hozzák létre az akcióra, és nyilván már tudja, hogy mennyi lesz az akciós ár, de értem mire gondolsz.
Mennyiség témában a Pannónia utcai el Hordó nevű helyet javaslom, kisebb/nagyobb borászatok korrekt alapborait árulják 3-5 literes műakannás kiszerelésben.
crey: Na ezek a sorozatok is jöhetnének
Studi: Nem nepperkednek
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz aleister #12662 üzenetére
Hm... merre vitték a Supernaturalt? én még nem láttam az új évadot....
Sőt, a következőkkel vagyok csúnyán lemaradva:
- Breaking Bad, Modern Family új részek, Grimm új évad epizódok, a teljes BBC féle Sherlock 3. évad, Falling Skies utolsó két epizód az évadból (miután cross-season lassan indul az is), Supernatural, South Park és a American Dad, Futurama és a Family Guy-ban is van lemaradásom
Homelandet 3. évad végre kipipálva.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #12663 üzenetére
Szívesen! Én is tegnap találtam rá.
Először xvid sajtóvetítést akartam, de az első 10 perc után leszedtem FHD-ban, mert egyértelművé vált, hogy megéri ez a mozi. A megvalósítás igényes, a színészek jól végzik a dolgukat, a részek izgalmasak. Az alapstory elcsépelt, de hála égnek hamar továbblépnek, továbbá van 1-2 logikátlanság, ami feltűnt, de nem zavaróak.
Összességében bátran ajánlom. Tényleg jó.(#12666) fi:zi'k?
Mi ez egész pontosan? Szeretem tudni, hogy mire szavazok.(#12664) Mercutio_
De érted?! A termék nevében szerepel a "6000-ért", erre az alapár 9700, ami leakcióznak.
Az árával nincs baj. Igaz ez nekem már drága (én a mennyiségre megyek ), de tudom, hogy a minőségnek ára van.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha nem nagy kérés itt egy szavazatot kérnék, esetleg megosztást is.
Köszi!96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #12662 üzenetére
Sajnos ez nem marketing trükk, hanem ennyire drágák már a boraik (persze klubtagságival 10% lejön a normál árból)
Az új szerelmedről Emma Watson ugrott be nekem
-
Real_Necro
veterán
-
aleister
veterán
válasz Mercutio_ #12660 üzenetére
Vicces, hogy a "6 JÓ BOR 6000-ÉRT Válogatás" ára 9700-ről indul.
A marketingesek úgy néz ki a tankönyv szerint csinálták az előszőr-emeljük-fel-egy-termék-árát-majd-akciózzuk-le dolgot.Nem ismerem az általad említett sorozatokat, de a Helix-et nagyon ajánlom. Erre vagyok most rápörögve (az új Supernatural szar ). Mondjuk imdb-n a sci-fi mellé nyugodtan odaírhatták volna a horror jelzőt is.
Egyben örömmel jelentem, hogy megvan az aktuális szerelmem is.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
Ja és Radovinnál minden magyar fehérborra január 220-ig 20% kedvezmény.
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #12653 üzenetére
Akkor te elindulhatsz a Sarka Kata, Debreczeni Zita, Rubint Réka, stb. vonalon
Sorozat junkie-k, ezt és ezt ismeritek, milyen?
Bor
buzikkedvelők figyelmébe: Bortársaság akció, akinek bejön Rioja azoknakEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #12642 üzenetére
Gaál Noémit, kedvenc időjárás jelentőnket kihagytad a listából.
Neeem, nem a Meteorológus Mihály
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #12645 üzenetére
Na má meg mér?
Még csak linkek se voltakJohnnyBlue: A csokikarika már megvan, de mi lehet a másik?
Real_Necro : Öveges professzor 4ever!
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #12643 üzenetére
Ú ezeken én is kivagyok , nagyon bejövősek
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #12639 üzenetére
Hisztérikus f *szcib *ló
Én olyanokra gondoltam mint Bata Éva, Tornyi Ildikó, Schell Judit, Péter Kata, Kovács Patricia, Pálmai Anna, Kerekes Vica, Hámori Gabriella, stbStudi: Ha jó popsi, akkor Fresh Andi?
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Mercutio_ #12637 üzenetére
Vagy a katalán változata: "Holly Marie de Combos"!
Engem most ez izgatott fel. Érdemes megnézni a kígyóméreg és az emberi vér reakcióját, vagy a Lítium tüzét (az akkuk is így égnek). Vagy az utolsó kávé sem rossz...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #12626 üzenetére
Winnie Jones, hatalmas ütődött figura . Bár nekem legjobban az Éjféli Etetésben tetszett. Igaz én elfogult Clive Barker rajongó vagyok.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #12630 üzenetére
Ha már egzotikus milf akkor Lucy Lia vagy Tia Carrere
Amúgy meg ja, Kate Backinsdale, Natalie Portman, de a Holly Marie Combs [link], Alissa Milano [link]
összeállítás se rossz választás
Amúgy meg van jó pár gyönyörű magyar színésznő, szóval atterhetnenk erre a témáraEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
Iiigen, ő a másik kedvenc.
Mondjuk a nempicsák közül - de csak Freddy miatt - nekem Kéti az ultimate.
A milfecske korúakból pedig nagyon tetszik Connie Nielsen, Catherine McCormack vagy Michelle Yeoh.
A többi leves. Na jó, Natalie Portman-ért még utánanyúlnék..
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #12626 üzenetére
Óriási!!!
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz fi:zi'k #12623 üzenetére
Ezeket, örülünk vagy sem, előbb utóbb megtanulja. Meg kell vallanom férfiasan, egyenlőre leginkább tőlem, de bölcsiben, oviban is ragad rájuk a jóság
Bali: én csak röhögtem rajta. Nem szabad egyébként egyből túldramatizálni, ha dorgáljuk, leszidjuk, annál inkább mondani fogja. Ha elengedjük a fülünk mellett (vagy legalábbis úgy teszünk), hamarabb abbahagyja.
Byk: egyébként teljes mértékben helyénvalóan használja ezeket a szavakat, még ha a jelentésükkel nincs is teljes egészében tisztában...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Byk01
őstag
válasz fi:zi'k #12623 üzenetére
A gyerek hallja mindenhol, aztán használja ... általában nem pontosan, de közel van, és ettől nem azt fogod nézni, hogy káromkodott, hanem azt, hogy milyen aranyos volt. Főleg, mert a hozzá tartozó érzelem nála nincs meg. Ez csak egy szó, ugyanúgy, mint a kenyér pl.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
t_a_m_a_s
addikt
Móni sárgarépát pucol, mellette ül a gyermek az etetőszékben, kunyerálja a répakarikát. Egyet a szájába töm, a másikat ledobja a földre, majd így szól: "Apa légyszíves vedd fel a répát, mert leesett a picsába!"
Nem röhögtem, kicsit sem
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
válasz zolka78 #12613 üzenetére
Asszem mi sok dologban egyetértünk csak néha nem bontjuk ki eléggé, és mindenki úgy értelmezi ahogy hozzáállása/pillanatnyi hangulata hozza.
Larry303: Akkor te hazabeszélsz
-
Real_Necro
veterán
Ha már szóba került a Wall Street farkasa: [link]
-
aleister
veterán
válasz zolka78 #12611 üzenetére
Természetesen a jelentre értettem amit írtam. A filmet nem láttam, így nem is igen tudok róla nyilatkozni. Ettől függetlenül tartom, hogy ez a jelenet minden csak nem szórakoztató. Persze különbözőek vagyunk. Lehet, hogy valakinek bejön ez az öncélú, indokolatlan, és cseppet sem vicces szitoközön. Ennél én kicsivel igényesebb vagyok.
(#12614) Larry303:
Ezt aláírom.
A magyar nyelv sok mindenben zseniális. A káromkodás területén sincs okunk szégyenkezésre.No meg ne értsen senki félre, az égadta világon semmi bajom nincs s csúnya beszéddel, sőt![ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
válasz aleister #12607 üzenetére
pontosan! szánalmat éreztél...pont ez az amit ezeknek a filmeknek a nagytöbbsége éreztet veled, mert sajnos ez a nagy magyar valóság...az, hogy többnyire viccesen próbálja tálalni az már más dolog...a lényeg uez lenne, ha drámai előadásban más szövegkörnyezetben lenne előadva...bár sztem inkább úgy kivitelezhető jól ahogy ők adják elő...
Badár, Szőke, Scherrer. Mucsi stb sztem nagyon is jól vissza tudják adni "ezt az érzést" a filmjeikben...én spec szeretem őket...nem a felszínt kell nézni, nem kel azon rögtön leaakadni, hogy ocsmányul beszél
btw próbálná meg ezt bárki így előadni más nyelvenhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Mercutio_
félisten
válasz zolka78 #12611 üzenetére
"Egyébként mindennek van létjogosultsága egy szabad világban, ha nem így lenne, nem lenne szabad."
Ez mondjuk értelmezés kérdése, kinek mit jelent a szabad. Én ebbe beleértem azt is, hogy nem más kárára teszi amit tesz, akkor szabad.
-
zolka78
senior tag
válasz aleister #12605 üzenetére
Ez csak egy részlet. Az ember nem azért néz meg egy ilyet mert művelődni akar, vagy annak látszani, ha nem mert valami szórakoztatja benne. Egyébként mindennek van létjogosultsága egy szabad világban, ha nem így lenne, nem lenne szabad. De ez a jelenet meg ártani nem árt.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
aleister
veterán
válasz Larry303 #12606 üzenetére
De. Ez engem abszolút nem szórakoztatott. Inkább szánalmas volt.
Pár Mucsi filmet láttam egyébként (Lámást adott az Úr, Anyád, a Szúk, Argo, Konrtoll). Azokban nem volt ennyire hangsúlyos a csúnya beszéd.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #12600 üzenetére
Itt is van pár "szakkifejezés"
Larry303: Tarda blogot remélem azért már kivesézted, ja modorosblog is megvan?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Politika
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...