Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #13385 üzenetére
megpróbálta
sok vesztenivalója nincsen valljuk be -
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #13385 üzenetére
Én is vennék Aston Martin DB9-et 1 Milláért: akinek van és eladná ennyiért PÜ-ben jelentkezzen!
-
Real_Necro
veterán
Ez milyen már: [link]
Szerintem még vagy 20-an csatlakoznának hozzá, akik ennyiért szívesen vennének D7100-at.
-
aleister
veterán
A variable felejtős, ahogy én láttam. Egy kollégának rendeltem béjről ND2-1000est. Nagyjából ND500-600 körül már lehetett látni a 2 polárszűrő vonalát, ahogy fedésbe kerültek. Alatta meg csak a képminőségen rontott.
Előnyére ellenben fel lehet hozni, hogy némileg elmászott színekkel, ellágyult rajzolattal is jobb egy fotó, mint a meg nem lőtt.
Aztán lehet ám, hogy valami márkásabb vND-re ez nem jellemző.
-
Studi
veterán
Offolok egy kicsit, bocs: szeretnék nappali nagyon hosszú expos képekkel játszani. Legcélszerűbb lenne az itthon fellelhető legnagyobb méretre ND filtert vennem, mert ahhoz vannak adaptereim szinte minden obiról, és ráadásul ezek zoomok, tehát viszonylag rugalmasan használhatnám több helyzetben.
Szerintetek egy Dörr ND1000-es milyen minőséget képviselhet? Nagyon felejtős? Hoyából ND400-ast találtam 67mm-esben, de az több, mint kétszer annyiba kerül. A variable Hoya meg 30 pénz fölött, azt azt hiszem felejteném.
Használtan persze ilyesmik nem nagyon bukkannak fel... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Real_Necro #13380 üzenetére
Nyilván nem a tábla mellett mentek be.
Bocs, mégis.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
-
Studi
veterán
válasz
Real_Necro #13375 üzenetére
Addig nincs gond, míg asszony meg nem látja egy ilyen képen álló...
...kép készítése közben. -
Studi
veterán
válasz
fi:zi'k #13365 üzenetére
Nem értek a karórákhoz, de ezek például egész jól néznek ki így kép alapján is. Persze nyilván jobb, ha felpróbálhatja az ember...
-
Mercutio_
félisten
Óramániások figyelem, amazon-on ákcijau
-
j.bravo
addikt
Mi történt, hogy egy hsz sincs tök régóta? Vagy ideát van a hiba a böngészővel?
Dobjunk be valami képet csajokról?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #13349 üzenetére
A forumozas az bezzeg megy
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #13347 üzenetére
Ébresztő [link]
-
Real_Necro
veterán
Ma jött az infó: Oly OM-D E-M10
-
Balinov
titán
Baszki, modik jol kitapostal a Nikonos topik belet...
-
Studi
veterán
-
nagyúr
Nem tudjátok ti, mi a jó. .P
-
aleister
veterán
válasz
*Ropi* #13331 üzenetére
Uh! 16+2 fázisú áramellátás, Quad SLI.
Kifejezetten nájsz!Egyébként miután kiábrándultam a Giga lapokból, csak ASRockom volt. Nagyon jó gyártó. Ha valakinek pc-t építek, mindig ilyet teszek bele, és még sosem volt panasz.
Ez a mostani MSI egy kis eltévelyedés. Remélem nem bánom meg.[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro #13329 üzenetére
Szerintem is szépségeses.
Hasonló van nekem is színben. Tán ez az ASRock még szebb is.Különbségek.
Röviden az OC lehetősége, több pci-e csatorna.
Régebben minimálisan lehetett tuningolna H-s chipsettel is, de a genya Intel lekorlátozta.[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro #13327 üzenetére
Az ASRock lapok nagyon jó ár/érték arányúak. Nagyon nem nyúlhatsz mellé, ha simán árgépen kiválasztod a 1150-es socketet az alaplapok közül, megadod a gyártót, majd ársorrendben felfelé elkezdesz lépkedni.
Pl ez a H87-es Fatality jó választásnak tűnik.
(#13324) aleister:
Így jobban belegondolva az usb és a sata portok száma inkább chipset függő. Feltehetően azok nem változnak mATX esetén.[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz
*Ropi* #13319 üzenetére
De egész addig single channel-ben fognak menni a memóriák, ami bizonyos szoftvereknél vissza fogja fogni a konfigot. Szvsz felesleges hobbi használatra a 32GB ram. 16 bőven elég. Azt is kétlem, hogy 4 modul esetén bármilyen plusz sebességnövekedés jelentkezne. A lényeg, hogy párban legyenek. Egyedül a 2011-es tokozású platformok profitálnak a 4 db modulból, mert nekik 4 csatornás memóriakezelésük van.
Szerintem jobban jár, ha dualban fogja hajtani 2x4 formájában, aztán ha lemennek az árak becseréli 1x8-ra, majd vesz mellé még 8-at...van 24-et. Butaság lenne előre nem látható ideig single channelben ténykedni, egy jövőbeni, erősen bizonytalan fejlesztés miatt.
(#13318) Mercutio_:
Kevesebb Sata/DIMM/pci-e/USB/fícsör. Persze nem feltétlenül egyszerre mindegyik, de ezek a jellemző csorbítások. Cserébe minimálisan kevesebbet fogyaszt, kisebb méret (bár ez személyfüggő, hogy kinek hasznos).
Mindenki döntse el mi fontosabb neki.(#13321) *Ropi*:
Nem középkategória, hanem e-Penis. A sok hülyegyerek látja, hogy mi van a másiknak az adatlapján, és nem akar elmaradni tőlük. Hobbi usernek bőven elég a 8. LR, PS esetén meg a 16, de az is simán vállalható kevesebbel is, ha nem nagyiparban tolja az egyén a szűrőket a 36MP-s fotókra.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro #13295 üzenetére
Igen. Az a K-s.
A kinézett Z87-es alaplap felesleges a sima (nem K-s) cpu-hoz. Továbbá én microATX-es lapot nem vennék, mert eléggé ki vannak herélve néha.
Én Kingston párti vagyok ram-ban, és inkább 2x4-et rakj a gépbe a dual chanel miatt. Na pl tipikusan a ddr slotokat szokták az mATX lapoknál megnyirbálni.Tápban FSP, Fortron Group a tuti. A Ropi által linkelt Raider a lehető legjobb vétel jelenleg. Középkat táp, felsőkat belsővel.
(#13294) madgie:
Az esetemben nem. 7870 XT CF-hez kell ám a powa. Ezek 185-ös TDP-vel rendelkeznek fejenként. -
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #13312 üzenetére
Alatta a kommentekben írják.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #13312 üzenetére
Csöndesből van még Seasonic S12II 520W 3év gar, vagy ugyanez modulárisban M12II 520W és 5 év gar
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #13299 üzenetére
Kicsit overkill az a két táp amit néztél, meg drágák is. Ez bőven elég.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #13305 üzenetére
Igen tudom, nem is azt mondtam, hogy a modu82+ helyére tedd
csak, mivel írtad, hogy van egy 10+ éves Enermaxot, arra reagáltam, hogy abban már a kondik eléggé elöregedettek lehetnek, érdemes lenne újra kondiztatni egy szakival, de annak az ára és amennyiért eladhatnád aprón már nincs messze az E.T.-től, ami mégiscsak egy új, modernebb, jó minőségű csendes táp 3 év garral. Ez mehet akár másodgépbe, akár mint tartalék se rossz.
Coxer: Akkor jól emlékeztem, hogy a K "csak" annyit jelent, hogy szorzózármentes a proci (bár Haswell-eket a magas maghő és a direkt gyatra kupak alatti paszta miatt garivesztés nélkül valszeg nem nagyon lehet tuningolni)
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #13305 üzenetére
jahogy ilyen enermax mar van? hat, figyu, ha CF-re is lett tervezve, sztem egy I5 konfigot siman elbir diszkret VGA-val.
-
Balinov
titán
válasz
te penzed, te tudod, mire koltod.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #13295 üzenetére
Azt a 10 éves 350-es Enermaxot kiröhögi a kis E.T. a Seasonic a jó tápgyártók közt van, a ventije ADDA azaz elég csendes típus is. Persze nem a leendő i5-ös konfigod alá gondoltam, bár talán még azzal is megbírkózna, hanem az öregecskedő enermax helyett megfizethető, de jó minőségű "tartaléknak".
Amúgy meg tápos szaktopic.Ropi: i5-4570 Intel oldalon mind az 5 változatnál ott a prociban az integrált VGA
mondjuk K-s véget meg nem listáz, franc se érti.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ez egy remek kérdés... sosem teszteltem... és mindig is volt különálló vga-m. (most sem bíztam a véletlenre...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Posta, csomagküldés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Hardcore café
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest