Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #13379 üzenetére
Nemtom megnézni, be kellene jelentkeznem, hogy igazoljam már nagykorú vagyok
Freddy76: Mert provokálod azt a szegény kiscsajt
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #13386 üzenetére
Esküvői fotós kelléknek? Lehet nem győznéd a megbízásokat, annyian akarnak majd azzal fotózkodni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #13385 üzenetére
megpróbálta
sok vesztenivalója nincsen valljuk behttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #13385 üzenetére
Én is vennék Aston Martin DB9-et 1 Milláért: akinek van és eladná ennyiért PÜ-ben jelentkezzen!
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
Ez milyen már: [link]
Szerintem még vagy 20-an csatlakoznának hozzá, akik ennyiért szívesen vennének D7100-at.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
A variable felejtős, ahogy én láttam. Egy kollégának rendeltem béjről ND2-1000est. Nagyjából ND500-600 körül már lehetett látni a 2 polárszűrő vonalát, ahogy fedésbe kerültek. Alatta meg csak a képminőségen rontott.
Előnyére ellenben fel lehet hozni, hogy némileg elmászott színekkel, ellágyult rajzolattal is jobb egy fotó, mint a meg nem lőtt.
Aztán lehet ám, hogy valami márkásabb vND-re ez nem jellemző.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Studi
veterán
Offolok egy kicsit, bocs: szeretnék nappali nagyon hosszú expos képekkel játszani. Legcélszerűbb lenne az itthon fellelhető legnagyobb méretre ND filtert vennem, mert ahhoz vannak adaptereim szinte minden obiról, és ráadásul ezek zoomok, tehát viszonylag rugalmasan használhatnám több helyzetben.
Szerintetek egy Dörr ND1000-es milyen minőséget képviselhet? Nagyon felejtős? Hoyából ND400-ast találtam 67mm-esben, de az több, mint kétszer annyiba kerül. A variable Hoya meg 30 pénz fölött, azt azt hiszem felejteném.
Használtan persze ilyesmik nem nagyon bukkannak fel... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #13380 üzenetére
Nyilván nem a tábla mellett mentek be.
Bocs, mégis.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #13379 üzenetére
Kemény. Mondjuk aki ekkora táblát nem tud elolvasni/figyelmen kívül hagy, annak jár a
természetesmesterséges szelektálás.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #13364 üzenetére
asszem van valami 15-20£-s ertekhatar, ami felett a free supersaver UK delivery ervenyes irekhez. Altlaban megvan, bar nemreg rendeltunk egy konyvet, a nemetrol, mert UK-ban nem volt keszleten es ott a szallitas valami 3€ volt.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #13375 üzenetére
Addig nincs gond, míg asszony meg nem látja egy ilyen képen álló...
...kép készítése közben. -
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #13372 üzenetére
Az első képen először azt hittem a fa alatt ingben Freddy kukkol a zajos tücsökkel...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Amúgy a linlet képről ez ugrott be, ennek meg Ropi fog örülni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Studi
veterán
válasz fi:zi'k #13365 üzenetére
Nem értek a karórákhoz, de ezek például egész jól néznek ki így kép alapján is. Persze nyilván jobb, ha felpróbálhatja az ember...
-
Mercutio_
félisten
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #13360 üzenetére
huh, van koztuk egy ket finom darab, de nem koszi. Elvagyok a Tommy bizsummal, amit 30-ikra kaptam..
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Óramániások figyelem, amazon-on ákcijau
-
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #13353 üzenetére
Én kajakómában vagyok, az új E-M10 cikk kommentjein
fogtam a fejemröhögtem, és munka is van.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
Mi történt, hogy egy hsz sincs tök régóta? Vagy ideát van a hiba a böngészővel?
Dobjunk be valami képet csajokról?[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #13343 üzenetére
en semmit, istenuccse, csak kerdeztem valamit es fura volt, hogy nem volt semmilyen valasz 15-20perc alatt...nem ezt szoktam ott meg. Ja, raadasul ontopik is voltam, kivetelesen..
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #13349 üzenetére
A forumozas az bezzeg megy
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #13348 üzenetére
Milyen ébresztő? Mailben kaptam az infót Systemkamera fórumról, azt meg ilyenkor este tudom átnézni. Cikkek olvasására melóhelyen nekem nincs időm...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #13347 üzenetére
Ébresztő [link]
-
Real_Necro
veterán
Ma jött az infó: Oly OM-D E-M10
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #13341 üzenetére
Nem nagyon nézem mióta nem kapok jelzést az új hozzászólásokról, mert ha modi közreműködik, akkor a fórum már elveszti a fonalat és képtelen jelölni hány új hozzászólás van az utolsó bejelentkezésem/ottlétem óta...
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Baszki, modik jol kitapostal a Nikonos topik belet...
-
Studi
veterán
-
nagyúr
Nem tudjátok ti, mi a jó. .P
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
válasz *Ropi* #13331 üzenetére
Uh! 16+2 fázisú áramellátás, Quad SLI.
Kifejezetten nájsz!Egyébként miután kiábrándultam a Giga lapokból, csak ASRockom volt. Nagyon jó gyártó. Ha valakinek pc-t építek, mindig ilyet teszek bele, és még sosem volt panasz.
Ez a mostani MSI egy kis eltévelyedés. Remélem nem bánom meg.[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13329 üzenetére
Szerintem is szépségeses.
Hasonló van nekem is színben. Tán ez az ASRock még szebb is.Különbségek.
Röviden az OC lehetősége, több pci-e csatorna.
Régebben minimálisan lehetett tuningolna H-s chipsettel is, de a genya Intel lekorlátozta.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13327 üzenetére
Az ASRock lapok nagyon jó ár/érték arányúak. Nagyon nem nyúlhatsz mellé, ha simán árgépen kiválasztod a 1150-es socketet az alaplapok közül, megadod a gyártót, majd ársorrendben felfelé elkezdesz lépkedni.
Pl ez a H87-es Fatality jó választásnak tűnik.
(#13324) aleister:
Így jobban belegondolva az usb és a sata portok száma inkább chipset függő. Feltehetően azok nem változnak mATX esetén.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #13324 üzenetére
Amúgy ha normál méretű lapot keresünk van 4eFt-al drágábban az is: [link]
Igaz, ha az említett prockóhoz felesleges a Z87, akkor helyette mit érdemes?
Ja és proci hűtőre is kíváncsi lennék, ha már a gyári hangos.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz *Ropi* #13319 üzenetére
De egész addig single channel-ben fognak menni a memóriák, ami bizonyos szoftvereknél vissza fogja fogni a konfigot. Szvsz felesleges hobbi használatra a 32GB ram. 16 bőven elég. Azt is kétlem, hogy 4 modul esetén bármilyen plusz sebességnövekedés jelentkezne. A lényeg, hogy párban legyenek. Egyedül a 2011-es tokozású platformok profitálnak a 4 db modulból, mert nekik 4 csatornás memóriakezelésük van.
Szerintem jobban jár, ha dualban fogja hajtani 2x4 formájában, aztán ha lemennek az árak becseréli 1x8-ra, majd vesz mellé még 8-at...van 24-et. Butaság lenne előre nem látható ideig single channelben ténykedni, egy jövőbeni, erősen bizonytalan fejlesztés miatt.
(#13318) Mercutio_:
Kevesebb Sata/DIMM/pci-e/USB/fícsör. Persze nem feltétlenül egyszerre mindegyik, de ezek a jellemző csorbítások. Cserébe minimálisan kevesebbet fogyaszt, kisebb méret (bár ez személyfüggő, hogy kinek hasznos).
Mindenki döntse el mi fontosabb neki.(#13321) *Ropi*:
Nem középkategória, hanem e-Penis. A sok hülyegyerek látja, hogy mi van a másiknak az adatlapján, és nem akar elmaradni tőlük. Hobbi usernek bőven elég a 8. LR, PS esetén meg a 16, de az is simán vállalható kevesebbel is, ha nem nagyiparban tolja az egyén a szűrőket a 36MP-s fotókra.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #13321 üzenetére
Rövid távon max 16 lesz abból a 8-ból. Ellenben túlléptük a tervezett keretet a táppal... Kell valami alternatíva.
-
nagyúr
válasz Larry303 #13317 üzenetére
Abból is vmi redundáns verzió kellene, ha esetleg LR alatt megröccen az egyik.
(#13319) *Ropi*
Fel is fogja tölteni 32 GB-tal?
Mennyivel lenne neki rosszabb, ha most venne egy 2*4 GB-os kitet, aztán ha kevés, akkor 2*8-ra cseréli. Legalább meglesz a dual channel.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #13316 üzenetére
Semmi gond a mATX lapokkal, normál ATX lapon is spórolnak ha olcsó, és rendes árban a mATX-en is szinte minden rajta van (OK, 2-3 VGA-s rendszer necces lesz )
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13295 üzenetére
Igen. Az a K-s.
A kinézett Z87-es alaplap felesleges a sima (nem K-s) cpu-hoz. Továbbá én microATX-es lapot nem vennék, mert eléggé ki vannak herélve néha.
Én Kingston párti vagyok ram-ban, és inkább 2x4-et rakj a gépbe a dual chanel miatt. Na pl tipikusan a ddr slotokat szokták az mATX lapoknál megnyirbálni.Tápban FSP, Fortron Group a tuti. A Ropi által linkelt Raider a lehető legjobb vétel jelenleg. Középkat táp, felsőkat belsővel.
(#13294) madgie:
Az esetemben nem. 7870 XT CF-hez kell ám a powa. Ezek 185-ös TDP-vel rendelkeznek fejenként.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #13312 üzenetére
Csöndesből van még Seasonic S12II 520W 3év gar, vagy ugyanez modulárisban M12II 520W és 5 év gar
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #13299 üzenetére
Kicsit overkill az a két táp amit néztél, meg drágák is. Ez bőven elég.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #13305 üzenetére
Igen tudom, nem is azt mondtam, hogy a modu82+ helyére tedd csak, mivel írtad, hogy van egy 10+ éves Enermaxot, arra reagáltam, hogy abban már a kondik eléggé elöregedettek lehetnek, érdemes lenne újra kondiztatni egy szakival, de annak az ára és amennyiért eladhatnád aprón már nincs messze az E.T.-től, ami mégiscsak egy új, modernebb, jó minőségű csendes táp 3 év garral. Ez mehet akár másodgépbe, akár mint tartalék se rossz.
Coxer: Akkor jól emlékeztem, hogy a K "csak" annyit jelent, hogy szorzózármentes a proci (bár Haswell-eket a magas maghő és a direkt gyatra kupak alatti paszta miatt garivesztés nélkül valszeg nem nagyon lehet tuningolni)
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #13305 üzenetére
jahogy ilyen enermax mar van? hat, figyu, ha CF-re is lett tervezve, sztem egy I5 konfigot siman elbir diszkret VGA-val.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #13302 üzenetére
No várj, mostani C2D konfig alatt nem az a 350es táp van, hanem a korábban említett modu82+.
Az meg kb 3 éves lehet.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
te penzed, te tudod, mire koltod.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #13295 üzenetére
Azt a 10 éves 350-es Enermaxot kiröhögi a kis E.T. a Seasonic a jó tápgyártók közt van, a ventije ADDA azaz elég csendes típus is. Persze nem a leendő i5-ös konfigod alá gondoltam, bár talán még azzal is megbírkózna, hanem az öregecskedő enermax helyett megfizethető, de jó minőségű "tartaléknak".
Amúgy meg tápos szaktopic.Ropi: i5-4570 Intel oldalon mind az 5 változatnál ott a prociban az integrált VGA mondjuk K-s véget meg nem listáz, franc se érti.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Ez egy remek kérdés... sosem teszteltem... és mindig is volt különálló vga-m. (most sem bíztam a véletlenre...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Sí, sielés
- Dynasty Warriors: Origins teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...