- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
#9838@Nikon: Ki állította hogy egy kis gyengus kompaktnál nem jobb egy apsc tükrös 18-55 kitobival? Akármelyik tükrös. Vagy tükörmentes. Vagy m4/3. Senki.
Én azt bátorkodtam elpofázni, ahogy azoknak, akik semmi mással nem használják, nem biztos hogy kell egy tükrös gép. Az odaát felsorolt listából találsz olyan gépeket, amik hasonló árban vannak, fele vagy harmad akkora méretűek, és ekvivalens fényerejük nagyon hasonló, néha még az átfogás is picikével jobb, vagy picikével kevesebb. Hallottad már többször hogy nejemnek a gépet végül így vettem, mert milcektől a belépő tükrösökig mindent néztem, de egy belépő tükrös méretű ovf-et tud magának, ekvivalens fényereje hasonló, szállítani baróbb, és fotózással mélyen foglalkozni nem akaró emberek jellemzően jobb eredményt produkálnak vele mint egy belépő tükrössel. (X10/X20al legalábbis, de több ismerős megutálta hogy vett egy olyan gépet amire azt mondták fasza, nem mindig oda esett a fókusz ahova akarta -kompaktnál ez nem volt feltűnő- vagy sokszor nem úgy mérte a fényt ahogy szerette volna, stb. Majd egy részük váltott milcre, bridge/nagyszenzoros csúcskompaktra, egy részük sehova, egy részük felfelé, de megint csalódott.)Osztán még mindig mindenki azt vesz amit akar, csak a kinézet/sznobok véleménye sokszor olyan irányba visz el embereket, amire igazából nem vágytak és csalódtak, ezért szeretek több alternatívát mutatni hogy döntsenek hogy mi szimpatikusabb.
Természetesen ez jellemzően nem a tudatos, érdeklődő, tanulni és technikára áldozni hajlandó felhasználókra igaz elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- BMW topik
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest