- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
#9838@Nikon: Ki állította hogy egy kis gyengus kompaktnál nem jobb egy apsc tükrös 18-55 kitobival? Akármelyik tükrös. Vagy tükörmentes. Vagy m4/3. Senki.
Én azt bátorkodtam elpofázni, ahogy azoknak, akik semmi mással nem használják, nem biztos hogy kell egy tükrös gép. Az odaát felsorolt listából találsz olyan gépeket, amik hasonló árban vannak, fele vagy harmad akkora méretűek, és ekvivalens fényerejük nagyon hasonló, néha még az átfogás is picikével jobb, vagy picikével kevesebb. Hallottad már többször hogy nejemnek a gépet végül így vettem, mert milcektől a belépő tükrösökig mindent néztem, de egy belépő tükrös méretű ovf-et tud magának, ekvivalens fényereje hasonló, szállítani baróbb, és fotózással mélyen foglalkozni nem akaró emberek jellemzően jobb eredményt produkálnak vele mint egy belépő tükrössel. (X10/X20al legalábbis, de több ismerős megutálta hogy vett egy olyan gépet amire azt mondták fasza, nem mindig oda esett a fókusz ahova akarta -kompaktnál ez nem volt feltűnő- vagy sokszor nem úgy mérte a fényt ahogy szerette volna, stb. Majd egy részük váltott milcre, bridge/nagyszenzoros csúcskompaktra, egy részük sehova, egy részük felfelé, de megint csalódott.)Osztán még mindig mindenki azt vesz amit akar, csak a kinézet/sznobok véleménye sokszor olyan irányba visz el embereket, amire igazából nem vágytak és csalódtak, ezért szeretek több alternatívát mutatni hogy döntsenek hogy mi szimpatikusabb.
Természetesen ez jellemzően nem a tudatos, érdeklődő, tanulni és technikára áldozni hajlandó felhasználókra igaz elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest