- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
#40935168 #10024 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet.
Semmit nem lehet 100%-ig bizonyítani.
Kamerafelvétel? Ma már bármit meg lehet már csinálni. Fotó? Ne vicceljünk...adj 5 percet. Tanuk? 10-et hozok, mit mondjanak?
Ezért aztán úgy elvenni valaki életét, hogy mindig lesz rá egy kis esély hogy ártatlan volt, elég necces na.A másik oldalról nézve, sokkal nagyobb büntetés egy évtizedekig tartó börtönbüntetés, mint a gyors, fájdalommentes halál. És börtön alatt nem tv-vel, konditeremmel, könyvtárral felszerelt wellness szállókat értem, hanem olyan önfenntartó börtönrendszert, ahol kivisznek reggel utat építeni, erdőt irtani, gátat emelni, követ fejteni. Ezzel szépen megkeresi azt a pénzt az elítélt, amennyibe a lakhatása, élelmezése kerül. A maradékból meg fizeti a kártérítést a sértettnek.
Bár hozzátenném, nem lehet egy emberi élet elveszejtése kapcsán anyagi ellenértékről beszélni.(#10029) Real_Necro:
Nekem erről az a forgalmi helyzet ugrik be, amikor megyek a belső sávban 130-cal, a külsőről meg index nélkül bevág elém az addig 110-zel haladó autós egy gázfröccsel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged