Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  PH!olitika Archivum III. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1887) reprokaiser válasza dabadab (#1883) üzenetére


reprokaiser
csendes tag

A szexuális orientáció valóban nem gyakorol különösebb hatást a szaporodási képességre, de szerinted hogyan lesz két összeházasodott meleg srácnak vagy nőnek gyermeke? Valaki más megcsinálja vagy kihordja (esettől függően), azután ők örökbe fogadják?

Aztán ott van a magyar nép közmondásos találékonysága. Gondolom kiszámolták, mennyi névházasság keletkezne hirtelen a lakástámogatás megszerzése érdekében.

Ezek után nem csodálom, hogy inkább a párok nagyobb részét kitevő heterók problémáinak megoldására koncentrál a mindenkori kormányzat.

Ha jól tudom, a rendőrök most sem nagyon foglalkoznak a kishalakkal, a fogyasztókkal. Akit esetleg rajtakapnak, nem kerül automatikusan börtönbe, létezik az ''eltérítés'' intézménye, ahol azt a drogügyi oktatást próbálják bepótolni, amit úgy egyébként mindenkinek meg kellene kapnia az iskolában. Ez egyébként egy már rászokott drogosnál valószínűleg hatástalan, ezért gondolom, hogy fenn kéne tartani a tiltást, és egy hatalmas méretű kampányba kéne kezdeni minden drogot egy kalap alá véve. Ez megoldaná azt is, hogy aki esetleg mégis kapcsolatba kerül a cuccal, tudja, hová és kihez fordulhat.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  PH!olitika Archivum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.