Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3fis
tag
Mert "szégyelltem"....
Egyszerűen semmi sem jött össze. Lehet, hogy a meleg is kicsit rájátszott, vagy a fáradtság a majd' 3 órás vezetés után. A 458 indulóból a 129. helyig futotta csak, pedig nem volt "versenydrukk", bemelegítésnél sem jöttek úgy a triplák, ahogy máskor, talán a kevesebb - vagy túl sok - edzés az utolsó héten. Május elejétől sokat voltam éjszakás műszakban és kevesebbet tudtam a táblához is állni. Előtte volt egy pár helyi amatőr verseny a Pécsi Darts Club rendezésében, ahol jól ment, volt, hogy 71.9-es átlagot is dobtam. Ennyi. Majd a következőre egy kicsit máshogy próbálok felkészülni.
De azért jó volt ott lenni. Profi volt a szervezés és a lebonyolítás, gördülékenyen mentek a meccsek mind a főágon, mind a vigaszágon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
- iget C210 GPS kerékpáros komputer és AC200 távtartó és AS210 tok bontatlan
- Nautica Voyage EDT 50 ML - CSAK KIPRÓBÁLT!
- FENDER STRATOCASTER Mystery Box 70th Anniversary 1 Oz Silver Coin 2 Solomon Islands 2024
- Póker készlet eladó, Új!
- Újszerű Merax Fitness Futópad LED kijelzővel - Összecsukható futópad - 12 program - 1-12 Km/h
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest