Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Neeem, nem lusta tróger kocka vagyok... Lusta rendszerüzemeltető vagyok, aki kapott már eleget az élettől ahhoz, hogy semmi szükség ne legyen még pluszba szívatni magamat
Meg egyébként is. Valóban sokkal nagyobb tudásra teszel szert egy mikrotik eszközzel, mint a pfSense-zel. Én ameddig ki nem estem a suliból azt se tudtam mi az a Mikrotik, mert csak Cisco eszközöket tanítottak. Új világ nyílt meg előttem és örülök, hogy ezt a szakmát választottam
Nagyon jó dolog a pfSense, de még nekem is, aki nem 2 napja van a szakmában néha keresgélni kell a dolgokat benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hitachi tv-k
- Milyen széket vegyek?
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest