- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
KillerATi #7139 üzenetére
Köszi szépen! Ezekre figyelni fogok.
Bár még nem tudom, hogy nekem kell ezt összeszedni vagy a karosszériás is keresgél majd. Ott még nem járunk.Csak próbálok kicsit előre készülni, hátha karácsony előtt még beleférne valahogy legalább ez a keresgélős része. Az sokat csökkentene a költségeken, ha nem kellene fényezni. Azt sem tudom, hogy a lökhárítóból mi menthető...ködlámpák, 'bajusz' esetleg...méhsejtmintás betét..ilyenek.
Debrecen vagy környékén keresek cuccokat. Facebook-om nincs, de unokatesómat ráállítottam az ügyre.
-
hdanesz
őstag
válasz
Steve_Brown #7135 üzenetére
Meglátjuk. Szüleim autója. Ők már nem használják. Nekem szokott pót autó lenni, ha véletlen szükség lenne rá.
2026 áprilisig van rajta műszaki. A karosszériás azt mondta meg tudja csinálni. Kb. 5-6 centivel van bentebb a jobb nyúlvány.
-
hdanesz
őstag
válasz
Steve_Brown #7133 üzenetére
Sajna elment....
-
hdanesz
őstag
válasz
MC Pite #7131 üzenetére
A legrosszabb lehetőségre gondoltam, ha csak korábbi verzió lenne belőle.
@Steve_Brown: köszi!
Lehet nem is facelift-nek hívták ezt, nem tudom.Azt tudom, hogy méhsejtes elől a lökhárító....viszont a ködlámpa nem volt gyári alapfelszereltség. Faterom külön rendelte hozzá. (Riviera felszereltség)
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2004-es 1.4 HDi 206-osról van szó.
Sajnos másfél hete vétlenül baleset részese volt. Természetesen GTK....
A kérdésem az lenne, hogy ez már 'faceliftes' 206....ahhoz passzol-e pl. egy 2001-es évjáratú első lökhárító?Ezekre lenne szükség:
Szerencsére a motor, felfüggesztés úgy tűnik egyben maradt. Már a karosszériásnál van, lebontotta annyira hogy a kárszemlét meg tudják csinálni. -
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Jól sejtem, hogy ez az autó azért viszonylag olcsó mert a hírhedt THP motor van benne?
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2.0 HDi, PSARH0110DYZA.....kezdetű a motorkód. 1997cm3, 103kW.
Kerülendő vagy vehető?Peugeot 508 SW ...2013-as évjárat.
270 ezernél jár....220-nál volt vezérlés csere vezetőszíj, feszítőszíj és vízpumpával együtt.üdv,
Dani -
hdanesz
őstag
válasz
molnarpeter #5426 üzenetére
Köszi, de elég messze vagyok Budapesttől.
Közben találtam egy videót....lehet megpróbálom. Sokkal rosszabb nem lehet.Bár eléggé szedett-vedett megoldásnak látszik.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2004-es Peugeot 206 1.4 HDI.
Valaki találkozott már ilyennel?
A sebességmérő mutatója sokkal lentebb áll mint kellene álló helyzetben.Nemrég totál lemerült az akksija, lehet az akkucsere okozta?
Ma is csak az tűnt fel hogy érzetre gyorsabban megyek mint amit az óra mutat. Utána láttam meg álló helyzetben mit mutat....és összeállt a kép.Nem vészes, mert GPS mérés alapján kb. 10-11 km-t csal...de ha nem vészes orvosolni, akkor megpróbálnám.
-
hdanesz
őstag
válasz
molnarpeter #4468 üzenetére
Tyűűű, ez komoly. Vagy megtanulok együtt élni vele, vagy rászánom a pénzt.
Köszi! -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Nézegettem egy 2014-es Grand Picasso-t. Egészen szép állapotban van, egyetlen nagyobb hibáját láttam....a képen látható kijelzőn van két kb. 20ft-os nagyságú fekete folt, ahol értelemszerűen nem látható semmi.
( A kép Rick4 fórumtárstól van, nem a szóban forgó autóról készült.)
Gondolom egy vagyon lenne kicseréltetni, bontóban pedig esélytelen találni?
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel? Vagy hogy mi lehet? Javítható-e? -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Kinéztem egy 2015-ös, 1.6 e-HDi motorral szerelt Peugeot 508-ast. A motorról jókat hallottam/olvastam eddig. A váltó viszont a híres/hírhedt robotizált váltó. De nem az MCP6...hanem ASG6. Vagy ez ugyanaz lenne?
Van valakinek tapasztalata ezzel a váltóval?
Illetve, a kiszemelt autónak a jobb hátsó ablaka szerény csörgés kíséretében ereszkedett le, majd nem is akart visszatérni eredeti helyére. Hallani ahogy teker a cucc, de olyan mint ha kicsúszott volna az üveg a sínből. Ilyesmi előfordulhat? Kézzel ki lehet húzni az ablaküveget, tehát nem szorul. De nem is marad a helyén...ha elengedem.
A kereskedő elvileg 'megoldja'. Ha a kocsi mellett döntünk. Amúgy nagyon szép állapotú, jól felszerelt autó (LED világítás, navigáció, kulcsnélküli nyitás/zárás/indítás..stb.)
-
hdanesz
őstag
válasz
rumos XIII #2727 üzenetére
A szimmering téma engem aggasztana. Lehet nem folyik sok olaj, de akkor sem túl bíztató.
Tudom miről beszélek, nemrég volt hátsó főtengely szimmering cserén a kocsim.Mondjuk nekem nem látszódott semmi olajfolyás, egyszer csak nyekk...és elfojt az összes olaj.
Nekem valahogy nem áll össze a kép. Mióta van nála a kocsi? Ha fontos volt a melójához, gondolom sok km-t tett bele. Ehhez képest 16ezer km-t volt nála. Én átlagos felhasználónak mondom magam, napi 50km melóba ingázással....de így is összejön mindennel együtt évi 20-25ezer km.
Valamint...azt írja, hogy átírásnál kért új rendszámot. A PEV...rendszám alapján ez nem lehetett mondjuk 1évnél sokkal régebben. Akkoriban mentek a hasonló rendszámok. Ha bő egy éve vagy másfél éve vette, akkor ez eléggé tekintélyes katalógus javítási szempontból. És nem két ft-ba kerül. Most meg eladná 550-ért?
Vásárlásnál rögtön fényeztetett két elemet...már ez sem túl jó.
-
hdanesz
őstag
válasz
rumos XIII #2723 üzenetére
Én még nem hallottam olyat, hogy egy rendszámtábla rondára kopjon.
Vagy valaki murván hajtotta új korától kezdve. 2002-es autó, 16 éves....rengeteg ennyi idős autó rohangál a 'régi' rendszámával. Szerk.: közben látom leírtad az okát.
Szerintem esélyes, hogy a jobb eleje törve volt. A sárvédő más színűnek tűnik mint az ajtó...de lehet csak optikai csalódás.A másik: a bőrbevonatú kormány. A felszereltségi szint nem tartalmaz bőrkormányt...ebben mégis van. Úgy, hogy se könnyűfém felni, digit klíma...vagy bármi egyéb nyalánkság. A 206-osokban ritkán van bőrkormány, a sport illetve a Roland Garros modelleket kivéve. Jobb esetben csak elkopott az eredeti kormány (apám 14éves Pug-jában is borzalmasan néz ki) és kicserélték vagy durrant benne a lufi és ezért cserélték.
Első körben nekem ennyi tűnt fel.
-
hdanesz
őstag
Szia!
A Citroen kereskedésekben sok minden van központi raktáron még régebbi típusokhoz is. Nekem a 2009-es C5-höz volt naproló beakasztó fül. 2-3nap alatt megjött és 2ezer ft volt, ami nem annyira vészes. Bolhát viszont lehet kapni a Bárdinál is. Én ilyet vettem tegnap.
Pontosan milyen C4? Benzin v. dízel? Évjárat?
Ebből kellene valami? -
hdanesz
őstag
válasz
kalmanchris #2591 üzenetére
Maszek szerelő. Majd ma felhívom.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Hátsó főtengely szimeringet kell cserélni az autón. (2009, Citroen C5 (X7), 2.0HDi (136LE))
Ehhez le kell venni a váltót ugye. Hülye kérdés, de ilyenkor cserélik a váltóolajat? Vagy a váltó ilyen jellegű levételekor nem távozik a váltóműolaj? -
hdanesz
őstag
válasz
molnarpeter #2556 üzenetére
Tiptronic, az Aisin hatos. Sajna nem tudom mikor cserélhették előtte...
-
hdanesz
őstag
válasz
molnarpeter #2551 üzenetére
A váltóolajon gondolkoztam. A kézikönyvben az van írva, hogy nem igényel karbantartást. Én egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Ártani biztos nem árt neki, így kapni fog egy cserét hamarosan.
-
hdanesz
őstag
Alapvetően jó. Szépen megindul ha úgy akarom.
Legalábbis nekem elég.
135-140-es tempót nyugalomban és csendben viszi. A fogyasztása sem rossz eddig. 2ezer km-t mentem vele, 6.3litert mutat a BC, tanakolás alapján 6.5liter. Egy 1.7 tonnás autótól nem rossz.Az automatát kicsit szokni kellett...eleinte féltem, hogy bal lábbal bele fogok taposni a fékbe. Most már nem szívesen mondanék le róla, bár korábban nem kedveltem az automatákat.
Nagy, kényelmes autó. A hidrós felfüggesztés szépen ringat. Exclusive felszereltség, van benne minden jó. És még minden működik is.
A masszázs funkció nem nagy valami, de hosszú úton jól jön.
Ami engem kicsit zavar - másnak meg erény - hogy annyiféle beállítási lehetősége van az üléseknek, hogy nehéz megtalálnom a kényelmes pozíciót. A háttámla felső része is külön hajlítható....inkább ez szokatlan vagy ezt nehéz belőni jól. Meg az ülés alsó részének is lehet külön állítani a comb/térd találkozásához közeli végét is. Így fordulhat elő, hogy a háttámlát beállítom...utána meg állítok az alsó részen...és akkor már nem lesz jó a hát.
A klíma gyengélkedik, pontosabban a ventilátor egyes fokozatára panaszkodik a hibakód, ezt meg kell nézetnem. Főleg hogy jön a 30-35fok....
-
hdanesz
őstag
válasz
Tóth Thamás #2544 üzenetére
A Picasso-ban robotizált váltó van, nem automata.... Ha jól tudom. És nem a legelismerőbben nyilatkoznak róla. Bólint a kocsi minden váltásnál...eléggé tétova stb. Érdemes kipróbálni mindenképp, lehet nem annyira vészes...csak ízlés/megszokás kérdése. Nekem Citroen C5 van, (X7), 2009-es, 2.0HDi (136LE), 6fokozatú Aisin automatával.
-
hdanesz
őstag
Szerintem ez nem az oldallégzsák. Annak az ülések ajtó felőli oldalán kellene lennie és a lyuknak is ott kellene lennie.
Nekem volt ilyen C5-öm és nem volt kiszakadva így. Ülés ügyileg annyi baja volt, hogy kis túlzással ömlött belőle a szivacstöltet. Ha jól tudom, ragasztva van az üléskárpit a szivacshoz és idővel morzsolódik...aztán lent kihullik a padlóra.
Egy tippem az lenne, hogy esetleg ebből is hullott és így próbálták orvosolni? Bár elég barbár dolog felhasítani miatta.
A másik tipp: az üléseket hátulról rugdosó gyerkőcök. De akkor is fura lenne ennyire szabályos és mindkét oldalon elkövetett szakadás. -
hdanesz
őstag
Nekem 2.0 HDi van, a 136LE-s. 2009-es Citroen C5-ben. Amin le vagyok döbbenve..az a fogyasztás.
180km-t tettem meg egy nyolcadnyi tankkal. Legalábbis a műszer szerint. Majd kíváncsi leszek visszatankoláskor mennyi az annyi.
Igaz, még egy hete sincs nálam az autó...így sok tapasztalat nincs mögöttem.Viszont az tény, hogy ez a motor menet közben nagyon csendes és nincs semmi dízeles rezonancia. Alapjáraton is kulturáltabbnak érződik mint a többi dízel.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Erről az autóról mi a véleményetek?
Aki ért hozzájuk lehet kép alapján is tud véleményt mondani.Holnap tudom csak megnézni élőben.
Köszi.
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest