Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
válasz
VladimirR #816 üzenetére
Azt látom, hogy most miket írt be.
Támogatja, mert már nem újonc. Kérdés, hogy végigolvasta-e?
Mellesleg még nem is volt regisztrálva, mikor elindult ez a totyik, tehát nem olyan régen van itt.
Nem akarok ebből vitát nyitni, de továbbra sem tetszik, hogy néhányan diszkriminálni szeretnék az újoncokat, csak mert jobb dolguk nincs, meg őket már nem érinti. Én kiállok az eredeti véleményem mellett, mégha nem is leszek túl szimpatikus mindenkinek.
Egyébként újoncok között is van olyan emberke, aki értelmesebb hsz-eket irogat, mint néhány évek óta ittlévő figura.
Idióta topikokat pedig nem csak újoncok nyitnak, van rá számos példa az előzőekben. Teljesen mindegy, hogy be lett zárva vagy nem, akkor is megnyitotta. Én még mindig jó ötletnek tartom a szégyenfal létrehozását. Lehet hogy páran elgondolkoznának utána.
Aktív témák
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest