Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• Thunder78

őstag

válasz VladimirR #255 üzenetére

Már nagyjából egy éve olvasgatom a PH-t, de nem a Fáradt gőz-t, hanem inkább a hardveres részt. Nem láttam értelmét a regisztrálásnak korábban ... gondoltam, ha úgysem írok be, akkor meg minek? Inkább csak info-szerzésre használtam. Új alaplapokrol tapasztalatok pl, procik, stb.

Szerintem más is van hozzám hasonló helyzetben. Ezért nem tartom többek között túl jó ötletnek a topic címét és próbálok kiállni az újoncokért. Na nem azért, mert én is az vagyok, hanem azért, mert pl én is a regisztrálásom után azonnal nyitottam egy topic-ot, amire nem találtam sehol a választ, de itt néhány nap leforgása alatt összeállt a kép. Ha regisztráláskor valaki azt mondja nekem, hogy nem nyithatok topic-ot, akkor a PH-t máshogy kezelem és továbbra sem regisztrálok, inkább kerestem volna valami más utat.
    Egyébként meg az a véleményem, hogy mindenki volt egyszer újonc, és a többség szerintem nyitott is újonc korába topic-ot. Szerintem ezen érdemes elgondolkodni, hogy tulajdonképpen most miért is jött létre ez a topic.
    Akik eddig támogatólag írtak a topic-ba, újonc korukba egyáltalán nem nyitottak egy darabot sem?

Próbáltam diplomatikus lenni, bocs ha nem sikerült.

• Tuib

aktív tag

válasz VladimirR #255 üzenetére

Mondhatnók Nomen est Omen.

Szerintem az eddigi legjobb az hogy ne tudjon nyitni, csak lenne egy topicot nyitnék topic, és ott elbíálnák a kedves Moderátork, hogy mehet-e avagy sem, mert van már ilyen topic. meg a topicnyitásnál lefutó keresés se rossz...

Tuib

Aktív témák