Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
stratova
üzenetére
Szia!
Hasonló felépítésű gépen van nekem is! Házi szervert csináltam belőle. Szerintem nagyon hasznos!
Éjjel-nappal fut rajta torrent kliens aminek letöltéseit bárhonnan kezelhetem webes felületen keresztül ezen felül backupnak használom és ftp szervernek. Egy Ubuntu 8.10 servert raktam rá.
Tervezem, hogy kiegészítem webszerverré esetleg. Továbbá nyomtató szervernek is szeretném használni de nem sikerült még rendesen belőni sajna.
Mivel rajta kívül 3 gépem van ezért könnyű elérni mindenkinek a saját cuccát mert egy helyen van és nem kell mászkálni és bekapcsolni másik gépet, mert azon volt elmentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest