- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli G
tag
Sorstársak, MEGJAVULT a pendrájvom, új firmware telepítésével,
http://www.kingmax.com/download.asp?sn=8&ln=1
Ezzel vidám kis egyszerű progival. Ja, és nem csak Kingmax pendrájvokhoz(enyém emtec)

-
Zoli G
tag
Még annyi, hogy ha valami újat akarok rátenni I/O hibát jelez.
-
Zoli G
tag
Sziasztok, EMTEC 16gb-os pendrájvom van pqi memo chip-ekkel. Probléma a következő: Kölcsönből visszakapva, a cucc már csak olvasható, mintha írásvédett lenne. Se win se linux nem tudja írni, törölni róla. mind a kettő úgy csinál, mintha megtette volna, de kihúz-bedug után látom, hogy nem történt semmi, csak az van rajta ami azelőtt. Formázni sem tudják, sőt próbáltam egy Low level format progit is, na az se. sőt amikor elvileg íródik, nem is villog az a fény ami azelőtt villogott.
Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam)