Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha üres lemezként jelenik meg a lemezkezelőben a pendrive és parancssorban is no media formában 0 bájt a kapacitást mutat a DiskPart, vagyis fel sem ismeri az OS rendesen és nincsen kapacitása, akkor nem meglepő ha nem lehet vele mit kezdeni... Ha tartós ez az állapot, azaz újracsatlakoztatás és másik PC-n + másik OS-en történő kipróbálás után is fennáll, akkor az kb. kuka, vagy garanciális csere ha még garanciális. Ha már nincsen rá garancia, akkor ha esetleg találni hozzá megfelelő firmware toolt, akkor max. azzal lehetne helyreállítani aztán vagy / vagy, lásd egy másik esetnél leírtakat.
-
-
hoffman_
nagyúr
Igen. Nem is nagyon tud vele mit kezdeni. Ha bedugom, azt nem is érzékeli, de Sajátgépben ott van. 0 bájt-ot ír rá, és kattintásra azt írja, hogy nincs formáza, és felkínálja a formázást. Ez jó is lenne, csak ahogy elindítom, kidob azzal, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázást.
-
szállitó
senior tag
Igen felismerte. és alaplapi és hosszabitos csati is probáltam befelé olvas 16000 el ki semmi. probáltam ujratelepiten hogy eltávolitottam de az sem ment. mármint nem müködik továbbra sem. ma kaptam egy mailt szintén hasonló problémákkal küzdö forumtárstol, úgyhogy nem vagyok egyedül.
de miért nem ide irt miért privit küldött 
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Diablo IV
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De ez sajnos nem is látja, eddig nagyon úgy néz ki...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de miért nem ide irt miért privit küldött