- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha üres lemezként jelenik meg a lemezkezelőben a pendrive és parancssorban is no media formában 0 bájt a kapacitást mutat a DiskPart, vagyis fel sem ismeri az OS rendesen és nincsen kapacitása, akkor nem meglepő ha nem lehet vele mit kezdeni... Ha tartós ez az állapot, azaz újracsatlakoztatás és másik PC-n + másik OS-en történő kipróbálás után is fennáll, akkor az kb. kuka, vagy garanciális csere ha még garanciális. Ha már nincsen rá garancia, akkor ha esetleg találni hozzá megfelelő firmware toolt, akkor max. azzal lehetne helyreállítani aztán vagy / vagy, lásd egy másik esetnél leírtakat.
-
-
hoffman_
nagyúr
Igen. Nem is nagyon tud vele mit kezdeni. Ha bedugom, azt nem is érzékeli, de Sajátgépben ott van. 0 bájt-ot ír rá, és kattintásra azt írja, hogy nincs formáza, és felkínálja a formázást. Ez jó is lenne, csak ahogy elindítom, kidob azzal, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázást.
-
szállitó
senior tag
Igen felismerte. és alaplapi és hosszabitos csati is probáltam befelé olvas 16000 el ki semmi. probáltam ujratelepiten hogy eltávolitottam de az sem ment. mármint nem müködik továbbra sem. ma kaptam egy mailt szintén hasonló problémákkal küzdö forumtárstol, úgyhogy nem vagyok egyedül.
de miért nem ide irt miért privit küldött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videószerkesztés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 500GB Sata SSD-k Samsung, Kingston
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest