Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Puszunty
üzenetére
Google-ben ezt találtam:
This is just a guess... as the driver only shows sda, I suspect it could be unpartitioned storage. This is where the whole device (/dev/sda) is used instead of a partition (/dev/sda1). This is sometimes known a "floppy" mode, as floppy disks didn't have partitions.
Nos ha valóban igy van akkor ha a BOOTIce nem tudja megoldani akkor a 'linux-os' Gparteddel tennék egy próbát -
talpas
aktív tag
válasz
Puszunty
üzenetére
Nem ismertem, most olvastam, kerestem. És úgy tettél ahogy leírták?. Én ezt látom letölteni Venture USB Partition Download ha gond van. De itt van máshol, régi problémára 1 mai ajánlat cristipetrache től. Itt az utalása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest