- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludo72
csendes tag
válasz
zzzoli23 #557 üzenetére
neked azzal a progival kellene próbálnod amivel egyszer már sikerült félig meddig --
mert ugye ha felismeri a pendrive-t csak akkor kezdi el flash-elni és csak a flash végén írja ki , hogy mennyi a rossz block.
Az én általam említett progi azért nem jó neked mert nálam a kisebbik chip-re az van írva , hogy : 8308 így nekem az FC_Mp tools 8308-as progi kell míg a te kisebbik ( kontroller ) chip-edre az van írva , hogy cmb 2093 így neked az ehhez való progi kell !
Általában ez úgy áll össze , hogy a kontroller programja állítja be a a tárolót ( nagy chip )
Ezért mondom , hogy ha egyszer már használtad valamelyik programot amelyik kezelte a kontrolleren keresztül a tárolót akkor már csak abban a programban van valami rosszul beállítva !
SZERINTEM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged