- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
#73820095 #4633 üzenetére
Istenem
Elmagyarázom mégjobban. A gép tiltotta le gondolom valami túlfesz miatt mi után rádugtam a házon lévő USB-re ami ugye az alaplapba vezet az USB pines csatlakozáshoz. Na már most a gép nem akarja felismerni a pendrivet és nem az összes USB szar. 14 db USB portom van és azon kívül x db USB 2.0 pines csatlakozásom. Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza. De ettől még a többi USB működik.
Érted bazdki. Ha van egy folytonos kékhalálod újrarakod a gépet. Az USB pendrive-t kérdeztem lehet e essetleg valamilyen módon újradeklarálni vagy bármi egy tök másik gépen, hogy utána a gépem felsimerje.
Az összes többi hátlapon lévő 2.0 USB port mind a 14 teljesen jól működik, csak mi óta a pendrivet a házba dugtam az óta nem veszi be egyik USB port sem. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest