Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi52
tag
Pedig a korábbi hozzászólók jól mondták, jót javasoltak!
Az egyik probléma:
"Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza"
Tehát az alaplapról az előlapra kivezetett USB-dugaljzat nem működik.
Én is jártam már így (szerintem az alaplap hibája), ezért a hátlapi és alaplapi USB-portot osztottam szét.
A második:
"Az összes többi hátlapon lévő 2.0 USB port mind a 14 teljesen jól működik, csak mi óta a pendrivet a házba dugtam az óta nem veszi be egyik USB port sem. Ennyi "
Ez pedig az adott pendrive hibája.Hogy mit akarsz tenni a továbbiakban, az már a Te dolgod, de itt senki nem akar Neked rossz javaslatot adni, nem is teszik, az nem érdekük és nem is lenne tisztességes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest