- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
Sziasztok! Pár hónapos 2Gb-os "dps" márkájú pendrive-om. Szinte teljesen új alig használtam. Vista-s laptopról tettem rá 700mb körüli filmeket és észre vettem, hogy második film minden alkalommal rossz. Az előbb az 1,4Gb-os film is lejátszhatatlan lett. Előfordul, hogy kicsit másabb a mérete a filmnek, mint ahonnan másolom. A lejátszók pedig hibát írnak.
Disc doctor meg hasonló, egyszerűbb analizálók nem találtak hibát!
Arra gondoltam, hogy formázom. Ehhez keresek formázó programot, ez segíthet, milyet ajánlotok? ( A XP saját formázó-jával nem akarom, mert nincs olyan pontos beállítási lehetőség amilyen ez a pendrive. Illetve ugyanezzel a beállítással "FAT és sector: 512 " a Lemezkezelő nem formázta újra!!! Azt írta túl kicsi a szektor méret és ezért nem formázható! További kísérletezéssel nem próbálkoztam. ) Jelenleg 1,86Gb FAT-nak ismeri fel. Amúgy Clusterek száma: 60 911, Szektor/cluster: 64, Bytes/szektor: 512
Milyenre érdemes formázni?
Valószínű, hogy rossz a pendrive??? Vigyem vissza? Mert még garanciális...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Vicces képek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest