Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#5202) King Unique válasza sellerbuyer (#5201) üzenetére


King Unique
titán

Itt egyrészt nem derült ki a leírtakból az alaplap pontos típusa, azaz hogy ASUS, Gigabyte, MSI, stb. Z390 Pro... De USB driver tekintetében kb. mindegy is, mivel egyik linkelt gyártó weboldalán sincsen külön USB 3.X driver, mivel az a Windows 8.1/10/11 esetében általában inbox és max. Windows 7 (és a régebbi Windowsok) esetén kell külön telepíteni.

Másrészt az sem derült ki a leírtakból, hogy a "Kb. egy hete" pontosan milyen változást takar, azaz mi történt 1 hete, Windows-frissítés / illesztőprogram-frissítés / 3rd party program telepítése vagy frissítése / egyéb, stb.
A "Win 10 legfrissebb van fent" ha tényleg a leírtak szerint értendő, akkor az jelenleg 21H2 verziószámot és annál 19044.1645 buildszámot jelent. Ha nem naprakész a rendszer, akkor értelemszerűen frissíteni kellene, ha esetleg a legutóbbi összesítő frissítés okozott gondot, akkor meg eltávolítani azt és átmenetileg szüneteltetni a frissítést.

+ Ha a pendrive-ok másik asztali PC-n vagy laptopon gond nélkül működnek, nincsen az említett állandó leválasztás-felcsatolás jelenség, akkor evidens hogy nem a pendrive-ok a hiba forrása, hanem az adott hardver- és szoftverkörnyezet, ahol a megoldást is azok felől megközelítve, az adott hardverelem / OS topikjában kellene keresni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.