Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nambervan
csendes tag
Úgy látszik megtaláltam a problémát. Minden portjában próbáltam, avast free van fent rajta.
A BIOSban nem mókoltam semmit. Utolsó mentsvárként addig nyomogattam a updetelést a windowson, amíg kinem dobta a 1909-es verziójú windows frissítést.
Most azzal működik, de a miértjét még mindig nem tudom. (windows10 home) -
King Unique
titán
válasz
Nambervan
üzenetére
Nem derült ki, hogy ha állítólag a lemezkezelőben nem jelennek meg a pendrive-ok, akkor mi a helyzet az eszközkezelőben, ott nincs-e hibakód. Valamint hogy nem-e ilyen probléma van, amit másnál a külső antivírus szoftver okozott. Aztán arról sincs információ, hogy pontosan milyen Windowsról van szó, újratelepítés után a szükséges eszközillesztők és egyéb frissítések mind telepítve lettek-e, újraindítás volt-e, előlapi/hátlapi portokban, illetve USB 2.0/3.X portokban voltak-e próbálva a pendrive-ok, a BIOS-ban biztosan nem lett elállítva valami, stb.
-
Nambervan
csendes tag
Heló mindenkinek!
A mai nap újratettem 2 laptopot és 1 asztali gépet. mikor visszatettem volna rá az adatokat egyik sem ismeri fel a pendrive-ot.
Viszont az a gép felismeri amit nem telepítettem újra.
A gépek drivereit újratettem. Azt mondja minden friss.
Lemezkezelőben megnéztem, de nem ismeri fel ott sem.
Biosban felismeri UEFI-re van állítva illetve minden auton.
Mit ronthattam el mind3 gépen?
Illetve más betűjelet is állítottam a pendrivének, hogy még véletlenül se ütközzenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest