Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
Na akkor a sajátom:
Rendeltem 2016.12.28-án egy Sandisk Extreme 64Gb-os pendrive-ot.
Itt írtam is róla anno
Tegnap este jó volt, ma délelőtt már nem. Eszközkezelőben nem látni. Lemezkezelőben néha lehet látni, de hiába adok neki másik meghajtó betűjelet semmi értelme. Lecsatlakoztatásnál kiírja, hogy ott van, de ott sem írja melyik meghajtó. Ja meg van hogy onnan is eltűnik. Ami csak van usb port már végigpróbáltam.
Amikor csatlakoztatom v. le hangot is ad. Jó lenne valahogy hozzáférni a rajta levő adatokhoz
Ennyi idő után visszamerjem küldeni ? Eddig korrektek voltak. Mindig jött időben a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Update 01.29. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs