Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Lehet már egy páran megtaláltátok egy korábbi hirdetésemet, ami elromlott pendrive-ok megjavításáról szólt. Idő, pénz, és szoftverhibás pendrive-ok hiányában a felvásárlást abbahagyom. De hogy ne vesszek kárba, megosztom veletek, hátha így azért segítek sokakon!
Minden pendrive-on vagy egy memória és egy vezérlő IC. Ha nem tud írni, olvasni, és mégis látod rajta az adatokat, vagy lassú, esetleg vírusos, akkor a vezérlő IC újrainstallálásával megoldható bármiféle szoftveres probléma. Mindez titok oroszul rejlik a weben. Nem tanultam oroszt, de elektronikai alapismeretem segítségével megtaláltam. Mielőtt elkezded javítani a pendrive-od, nézd meg a memória és a vezérlő IC sorozatszámát. Pl egy 8GB-os Kingston DataTravellerben Phison PS2232-es IC van és Toshiba memóriachipek. Ezek után meg kell keresned a pendrivodat az oldalon, és a hozzá megfelelő programot ami az ic-ket támogatja.
Továbbá elég sok hasznos információval rendelkeznek ott, adatvisszaszerzés és millió kis apróság aminek sokan hasznát vennétek.
Ide kattints! vagy Oroszul
Sok sikert hozzá, remélem hasznos tanácsokat adtam mindenki számára!
Üdv Stumi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest