- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Üdv!
Nekem a következő lenne a problémám. Haverom hozott nekem Németországból ajándékba egy CnMemory Spaceloop 8GB Pen Drive-t.
Első használat, gondoltam megtömöm filmekkel. Egy-két filmet felmásol rá, erre a következő hibaüzenetet olvashatom: "A lemez nem írható, kérjük szüntesse meg az írásvédettséget"!
Megformáztam, nem segített rajta. Másik gépen is próbáltam, szintén ez volt a jelenség. Most, hogy olvastam a topikot és láttam, hogy hogyan kell NTFS-re formázni, gondoltam megpróbálom. Hibaüzenet: "A formázás nem sikerült"
Van valami ötletetek? Van esetleg valami szoftver Pen Drive-okhoz, ami javítja az esetleges javítható hibákat?
Vagy ez fizikai hiba lehet?
Az a poén, hogy 5év garancia van rá, de ki az fene megy ki egy PenDrive miatt Németországban?!?!?!?!
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest