- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Üdv!
Nekem a következő lenne a problémám. Haverom hozott nekem Németországból ajándékba egy CnMemory Spaceloop 8GB Pen Drive-t.
Első használat, gondoltam megtömöm filmekkel. Egy-két filmet felmásol rá, erre a következő hibaüzenetet olvashatom: "A lemez nem írható, kérjük szüntesse meg az írásvédettséget"!
Megformáztam, nem segített rajta. Másik gépen is próbáltam, szintén ez volt a jelenség. Most, hogy olvastam a topikot és láttam, hogy hogyan kell NTFS-re formázni, gondoltam megpróbálom. Hibaüzenet: "A formázás nem sikerült"
Van valami ötletetek? Van esetleg valami szoftver Pen Drive-okhoz, ami javítja az esetleges javítható hibákat?
Vagy ez fizikai hiba lehet?
Az a poén, hogy 5év garancia van rá, de ki az fene megy ki egy PenDrive miatt Németországban?!?!?!?!
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- HDD BAZÁR - SATA, IDE - WD, Seagate, Hitachi, Quantum, Samsung
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung 990 EVO Plus 2TB PCIe 4.0 - 5 év garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest