Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csibe1

addikt

válasz #79829775 #2714 üzenetére

"Akkor félreértettél, de nagyon."
    Előferdülhet. :D
    Az úgymond alap pendrive-okon csak az olvasási sebességet tüntetik fel a csomagoláson, mert az a nagyobb. :)

"Persze mindenki foghat ki selejtet bárkitől (pláne az SP-től), én viszont szeretem lecsökkenteni ennek az esélyét."

Nekem az M80 és MS60 van a Silicon Power-től, nincs velük gond. Az M80-asból jópáran vettek a topikban, eddig még senki nem jelezte, hogy megadta magát a pendrive.
    Régen nálam Kingston volt a kedvenc; volt DTR400-500, Data Travereler Elite.
    A Corsair Flash Voyager is jó volt, USB2-es létére jó sebességet hozott, a gagyibb USB3-asokat simán lehagyta írási sebességben.
    A Kingston Data Travereler viszont egy szutyok volt. Négyszer vittem vissza mire legariztatták, de veszett lassú is volt.
    Utána már nem vettem Kingston pendrive-ot, mert nem volt kedvem szenvedni.

"De mint itt is látható, sok embernek nem fontos, hogy gyors és megbízható legyen az eszköz, hanem csak kell valami, vagy pénze sincs drágább dolgokra, nyilvánvaló, hogy minden gyártó igyekszik lefedni a teljes vásárlói piacot."

Van aki ráérős, és neki nem számít, hogy órákig tart felmásolni a dolgokat egy 256GB-os pendrive-ra.
    Benne van az is, mint mondtad; hogy nem akar sokat költeni rá, meg nem is ért hozzá. Olcsó legyen, aztán annyi.
    Aztán néha meg megy a csodálkozás, hogy ez csak ennyit tud.
    Ez van, kis pénz-kis foci, meg az amatőrség, hozzá nem értés.
    A SanDisk még azért tűrhető alsó kategóriában, a Kingston max kutyát dobálni, mert olyan lassú. Ismerősöknek is SanDisk SanDisk Ultra Flair-t, SanDisk Ultra-t szoktam ajánlani ha nem akarnak sokat költeni.

A gagyi 6 ezer Ft-os Maxvell, és társait inkább hagyjuk; azokkal csak a szenvedés van.
    Ismerős asszonypajtása vett olyat, háát eltartott egy darabig mire felmásoltam amit kellett. :O

A pár hsz-el fentebbi tesztben lévő Samsung Bar Plus szintén nem rossz a közepes kategóriában, szerintem.
    Legközelebb majd azt is, vagy inkább azt ajánlom ismerősöknek.
    Ha előbb bekerül róla a hsz, akkor inkább abból veszek kettőt ajándékba.

Valakik, valamiért nem kérdeznek vásárlás előtt, mert tutira jobban tudják.
    Aztán pedig, mint utólag kiderül, nagyon nem.
    Másik ismerős apja rendelt laptopot, 100 ezerért. Két magos Celeron E1200, 4GB RAM, de szerencsére SSD-vel. Az menti meg az egész vackot.
    Annyiból kijött volna használt, garis üzleti is.
    Ha meg mindenképpen új kell akkor ez: [link]
    8 mag, 8GB RAM, 512GB SSD 96ezer Ft-ért.
    Mondtam, hogy küldjék vissza; ááá dehogy, mert jó lessz az.
    Valamire biztos, egy darabig.
    Utána hívtak, hogy gond van. Hmm, oldjátok meg, ha már annyira jobban tudjátok. :U
    Nem szeretek más baromsága miatt szenvedni, meg utána takarítani.
    Biztos öregszem, de akkor sem...

Új hozzászólás Aktív témák