Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
polip
addikt
Hozzászólások Rang Regisztráció óta eltelt napok
0-49 újonc 0
50-99 lelkes újonc 15
100-199 kvázi-tag 30
200-399 tag 60
400-799 fanatikus tag 100
800-1749 senior tag 180
1750-3499 őstag 270
3500-5999 PH! addikt 365
6000-9999 PH! kedvence 450
10000-16999 PH! nagyúr 600
17000-24999 PH! félisten 850
25000 Jómunkásember 1100 -
legiaap
félisten
Ja őstag...
Már csak egy egyéni avatar kéne
Remélem megoldják a PH-s fiúk nekem,de ha tudnám hogy kell megcsinálni és milyen progival akkor én magam is megcsinálnám.A kép már megvan.
Na arról a kínairól még nem hallottam
Eddig azt se tudtam merre van,de most megnéztem térképen és elég jó helyen van csak kicsit eldugva -
WuDu
tag
30as szerintem vagy 44 vonala alagútig és onnan szokásos,
vagy flemegy barbakannal, de ez elég hülyén nézne ki, hogy még egy csuklóst ráterelnek a korháztérre.(UI: valaki azt említette, hogy vesznek 2 duplacsuklós buszt is a 2 vagy 27-es vonalra és ha beválik, akkor vesznek még vagy 6ot, ennek tükrében elég gáz lenne ha 2 tripla + 1 dupla találkozna valahol
) -
legiaap
félisten
Úgylátszik nálam még tart a reggel
Amúgy már haladnak a dolgok Pécsen.Had éljek Demszkiiiii Gábor szavaival: "Felturtuk"
Amúgy nem tudom,de ez az EKF program mit takar?
Mit fognak újítani Pécsen a Zsolnai szobron, a körforgalmon meg a Balokánynál való vezetékek cseréjén kívűl? -
legiaap
félisten
-
-
mormota
senior tag
szerintem ne kezdjünk ilyen irányú fejtegetésekbe, mert az nem vezet 1: sehová 2: jóra.
hogy multkor mekkora káosz volt a városban forgalomügyileg....
kék angyal aelőtt egy busz, mögötte határőrség(!), rendőrség.
én a rák előtt a felhajtón jöttem felfelé, de a felüljáró alatt kezdődött a sor vége, ami ráment a felüljáróról lejövő irányba.sajna most egy darabig ez lesz
illetve nagy forgalom a sok felbontás miatt. -
legiaap
félisten
Így van és ezzel ott kinn tisztába is vannak.
Egy a baj,hogy az embereknek fel kéne fogni,hogy az állam mi vagyunk és ha mi nem dologzunk,akkor nincs állam.
A másik szégyentelen dolog és nem rossz tendencia az az,hogy Magyarországon a nagyjából 10 millió emberből 2 millió dolgozik csak,tehát 2 millió ember tartja el ezt az egész országot.
És a többi megkérdem én mit csinál??? -
legiaap
félisten
Látom őstag lettél.
Gratula.
Én a Pesti dologhoz csak annyit tudok mondani szánalmas.
Vagy mindenki összefog és radikálisabb módszerekhez nyúl,vagy pedig fejezzék be mert így semmi értelme.Ha engem lárdeztek,akkor én egy nagy forradalmat terveznék.Mi igaz magyarok többen vagyunk,mint a politikusok,meg a rendőrök és simán le tudnánk őket gyűrni,csak a magyar nép buta.Ez a baj.De ha nem akarnak az emberek radikális módszereket,akkor van más is.
pl.: olaszba ilyen esetben előszőr leáll a vasút,aztán a buszforgalom,aztán a reptér,szép lassan minden és ha még ez sem elég a politikusoknak akkor bezárnak a benzinkutak.Így meghal az egész ország.Olaszba amit akar a nép azt el is éri.Nekünk is ezt kéne,csak nincs összefogás. -
legiaap
félisten
Hát nyáron voltam Pesten egy csarnoképítésen gyakorlaton azt annak az építéséről írok.
Pont most jöttem a külső konzulensemtől.A telephelyük már majdnem a Pécstábla után van az Eperfás utcába.
Hát amit eddig írtam arra azt mondta: Szar,meg kicsit kinevette a fogalmazásom.
Szóval most kicsit se vagyok elkeseredve.
Az az igazság,hogy se a külső konzulensemtől,se a belsőtől nem kapok segítségte és így baromi nehéz írni.A másik,hogy anyagot az ilyen tipusú csarnokról meg sehol nem lehet találni.
Szóval tök kilátástalan a helyzetem.
Most haza megyek,eszem egy jó nagy tál sültkrumplit,megnézek valami filmet,azt átgondolom ezt az egészet és újrakezdem.

-
legiaap
félisten
Ja...
Az veszélyes hely?
Én tavaly mikor kertvárosba laktam állandóan arra mentem haza és nem tűnt vészesnek.
Ja,amúgy csak hétköznap vagyok Pécsi már vagy 3 éve.
Eddig laktam Uránvárosba,kertvárosba,a Boszi kóterba most meg a a vasútállomás mellett.
Én arra a Budai vám felé nem laknék.Na az veszélyes. -
Csimoka
tag
szia!
én olvastam előrejelzésben, hogy a hosszú hétvégére szép idő lesz......legalább is remélem, h legalább esőmentes lesz...addigra ideje lenne, h szépen tavaszodjon......
de sztem a jövő hét elején már pontosabb adatokat fogunk tudni
mod: vagy lehet nem olvastam, hanem hallottam valahol
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
-én a menünél a papikás krumpli mellet voksolok (by TrollBalint)

-találkozóhely mondjuk lehetne a málomi szociálsi otthon előtti parkoló (ahol a 61-es busz megfordul a pécsi határnál, mert ide a vársból busszal ki lehet jutni, és ha tudjuk, h hány auto lesz, meg hányan is leszünk, akkor onnan kocsistul el tudnánk menni a hétvégi házig
szerintetek ez hogy hangzik?
-időpontnál pedig gondolom egy kora délutáni időpont lenne jo, de ahogy a többiek gondolják...mivel, h főzünk is és az időbe telik.... -
Csimoka
tag
igen, fixáljuk a helyszínt és az időpontot

remélhetőleg az idő is úgy akarja majd
résztvevők egy része is megvan, végülis már csak a részletek hiányoznak (hány óra, kajcsi,
jah és lehet, h majd valahol Kertváros végében (Málomnál) kellene találkozni, mert nekem addig megy csak, hogy Malomvölgyi tó....
) de ezek már tényleg részletkérdések, és még van rá kb másfél hetünk 
-
-
-
Jóhogy váltok, januárban lejár a hűségem, ami most telefon, 3200FT/hó, net 5000/hó, és ez 512-es, na most váltok 2M-ra, plusz telefon, az ha jól számolok olyan 9200pénz havonta, ami ha azt nézzük, hogy a telefonszámlám az sosem volt alap, hanem kb 4,5k havonta, akkor ugyanannyiért kapok 4-szer gyorsabb netet, szerintem megéri

Ja és most jön a 2 sörös kérdés, ha valaki megmondja nekem, hogy a mostani dvd írómmal NEC4571-A, mit tegyek, hogy ne 10-15 perc alatt olvasson be egy lemezt, az a vendégem lesz 2 sörre legalább
.Na persze Pécsen 
[Szerkesztve] -
Akkor lehet, hogy a nő konkrétan Postavölgyre gondolt, hogy nem lehet, csak az a fura, hogy már akkor rázta a fejét amikor Pécset mondtam neki utca nélkül, igaz azt is mondta, hogy figyeljem a neten, mert folyamatosan terjeszkednek.De azért komolyan számolgattam, momentán 512-es netem van ugye matávos telóval, és ha átmennék a pantelhez, akkor kb egy ezressel kevesebbért, 1 megás netem lehetne, panteles telefonnal, nem kell 8 felé csekkezni csak egyhez, az meg hogy milyen percdíjai vannak a pantelnek, az abszolult nem érdekel, mivel nem igazán használom a matávos telót

-
gabx76
senior tag
-
Bandus99
őstag
CGroupban egyedul Glacialtech SilentBalde ventikert szoktam beugrani, mert azt mashol meg nem sikerul vennem a varosban.
Sajnos ujabban ott sincs mindig.
Tpt meg azert epitettem le anno, mert egyszeruen nem lehet ugy dolgozni, hogy nem tudsz arat nezni, mert osregi arlistajuk van.
Ha szeretnel valamit megtudni, allandoan telefonalgatni kell.
Na ez nem allapot.
Infolexnek friss az arlistaja, lehet vele szamolni.
Termeszetesen ott sincs minden raktaron, de 1 heten belul meghozzak.
Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Plazma TV topic
- Horgász topik
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byintek Love U14 Projektor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de egyébként nem muszáj azon a hétvégén nyélbe ütni......cak egy ötlet volt 

jobb lenne hétközbe

.Mennyiért lehet 50 ropi per hó?A retek 512-es netem ötezer havonta