Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
válasz
CPT.Pirk #85788 üzenetére
Szerintem én korábban jártam arra és a motor sem egy seggrakéta. (Kz650) Annak ellenére hogy egy 1.3-as Swift ereje lakik benne 5mp a 0-100. Manapság átlagos 100ló körüli gépnek ~3,5mp kell. Emiatt ha előznöm kell, vissza kettő, és mire felúcsodik az autós már rég 100méterrel előtte vagyok. Ezt sokan nem tudják nem tudják hova tenni. Nem kell rá reagálnod, csak menj tovább utadon.
"szereti ha félelmet kelt, a motor viselkedésével, és hangjával." Igen, ezek az ugynevezett gyökerek, akik miatt olyan rossz híre van a motorosoknak. Szerencsére nagyon megdrágultak a (super)sportmotorok, elmúltak a 0-as hitelek. A ma divatos, szélvédelem nélküli vasparipák kényelmetlenek már 160-80 felett, és emiatt nem kívánják úgy a sebességet. Emiatt (is) szerintem javuló tendenciát mutat a motoros kultúra de hülye, az sajnos mindig lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest