-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Nem tud érdekelni,hogy teszik e a lényeg az ,hogy én így gondolom. És én fizetek ki éves szinten egy tetemes összeget. Nyilván fejétől bűzlik a hal ! És ezeket nem szabadna megengedni !
""Egy bank kéne Magyar állami bank"
Meg egy pékség, a Magyar Sütőipari Vállalat,
meg egy fuvaros, a Volán,
meg egy áruházlánc, a Centrum Áruházak Vállalt,
stb, stb.
Ja, és ne legyenek gazdagok és szegények, mindenki azt kapja amire szüksége van.
Ez ellen dolgoztunk 40 évig, mert ordított róla, hogy működésképtelen. Miközben sóvárogtunk kifelé, hogy miért van választék, miért van fejlődés, stb. stb."Egy bank legyen ami a Magyar emberek érdekeit nézze,és ne te fizess azért,hogy felvehesd a pénzed amiért te dolgozol meg ! És úgy nekünk legyenek a legmagasabb költségeink az EU ba . (ami mellesleg nem szolgálja az ország érdekeit én EU ellenes vagyok)
A lényeg benne ,hogy ne külföldre menjen ki a pénzünk ,és ezt ne engedjék államilag ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia