Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Hi!
Megtartom szerintem a tápot, mert az ajánlott kategóriába sorolták, enyémet meg a nemajánlottba
Ugyan hozzátették hogy nincs velük nagy gond, csak enyhe túlzás amiket ráírnak.
Szóval hosszú távon biztos jobban járok ezzel, bár ezek szerint akkor az enyémnek sincs semmi baja.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
s7evcsenko
addikt
Egyelőre végeztem a gépszereléssel...
Ha lesz egy nagyon tuti alaplap jó pénzért, akkor azt még megveszem, de mást nem!!
Addigra meg tuti meggyógyulok...Milkát még nem kaptam, mert senkinek nem kell semmi...
Pedig jön a nyár, a nagy meleg, kelleni fog a jó VGA hűtő...
S az enyém szinte használatlan, dobozában, minden tartozékával - 3,5k[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Az passzív ha a házventi keringeti a levegőt? A VGA akkor passzív, pedig szüksége van a légáramra.
Az az igazi ha a meleg levegő maga előállítja alégáramot, légcserét, pl. mivel felfele száll, hagyni kell felfele távozni.Ezért nézek bután hogy az asszony gépében a felső venti bekötése miért nem ér semmit...?
Amúgy tuti megoldás a gép elejébe a felső takarólemezek helyére bedobni egy ventit (lehet halkítottat is) és az eléggé kiszellőzteti a házat (nekem nagyon sok fokot vitt lefele).
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Dare2Live
félisten
A normális passziv cuccokon jellemzően irdatlan méretü borda van, olyan S1 féle vagy nagyobb. Én azért szeretem őket mert ha rendes légáram vana gépben úgy elmenek paszivban, ha nincs akkor pedig a leghalkabb ventillátor leghalkabbra halkítva is bőven elég nekik. Nekem pl megér +2-3Kt ez.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tualatin? Az nem hinném hogy jó lenne nekem. Max. akkor ha :
1. asszony rokona azt mondja hogy kell neki gép---> nemtom mikorra reagál
2. belepróbálom, és azt mondja rá az alaplap hogy OK (mivel IBM A40-es lap, és még az 566-os procit is csak BIOS upgrade-el vitte - bár az upgrade readme-je szerint viszi a procikat 1133-ig... De Tua-król szó sincs benne.)Szóval ne várj rám, ha viszik, add el :-)
[ Szerkesztve ]
-
-
Ja, ebből látszik hogy azokkal nem foglalkozok (keményekkel sem) mivel akkor lenne pénzem
Fegyver meg biztos a drogügyletekhez kell a nesa-éknak, vagy esetleg megtetszett nekik az új divat (tudod, a lövöldözés az utcán) az USA-ból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest