Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz krisz768_ #100724 üzenetére
Én a tömegközlekedésben a tömeget utálom. Sokkal jobban szerettem a közösségi közlekedést. Akkor ülnék buszra, hogyha mindig lenne ülőhelyem és nem liheg senki a nyakamba. Ha nem elég sűrűn jár egy járat, akkor tök mindegy, hogy milyen viszonylatba jár, senki sem szeretné az életét a buszhoz alakítani. Rohadtul utálom, hogyha valami 20 -25 - 30 percenként jár. Azt szeretném, hogyha a munka után odamegyek megállóhoz akkor 5 perc múlva ott van egy busz. Felszállok rá, és mindig van ülőhelyem. Ha ez sikerül megoldani, azonnal leteszem az autót. Nem hobbim a csúcsforgalomban való vezetés. Sokkal jobban szeretném azt a fél órát, amíg utazom, hírek vagy ph! olvasásával eltölteni.
Azt, hogy ezt, ki hogyan oldja meg, az nem érdekel. Csak csinálják meg. De amíg az országban a tömegközlekedés leépítése folyik, addig nem látok rá reményt, hogy egy ilyen megvalósuljon.
A távolság alapú jegy még nem lenne hülyeség, mert sokszor használnám a tömegközlekedést egy-két kilométerre.
Amíg a bérlet többe kerül, mint amennyiért egész hónapban autóval járok be a munkahelyre és haza, addig nem versenyképes a tömegközlekedés.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest