Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mad1 veterán igo hungary  
 ez tuttira kircsi,uj,1xű azaz felhasznalo barat!
 2003 se n tutira fut=)
 mindenkinek csak ajanlani tudom!!!
- 

cherockee aktív tag hi 
 nemsokára lesz egy eladósorba került bontatlan vadi uj eredeti iGo 2005 magyarország, nem tudom hogy mikor érkezik, napokban. ha érdekel, a pda-m csak ezzel együtt tudtam megvenni, nélküle 25-30e-vel olcsóbb lenne. árban megegyezünk ha érdekel.
 mailt irj, ritkán jutok fel forumra.
- 

movado csendes tag Köszi! Már le is töltöttem! Viszont a destinator europa térképeit nem tudom telepíteni. Csak a programot és Magyarország térképet. Amikor telepíteni próbálom kiírja: Ismeretlen processzor típus 2577 vagy OS(3421). Találkozott már valaki hasonlóval? Tudtok nekem segíteni? 
- 

svédcsepp tag Én kaptam aeromapot a PDAmhoz (nem demot) és mégse müködik rajta az utvonal tervezés. (GPS.el sem!!) 
 A Destinator utvonaltervező funkcióval ingyenes? Hol lehet beszerezni?
- 

movado csendes tag Nekem Horvát térképre lenne szükségem pda+gps-hez. Tud valaki segíteni? 
- 

Az-X őstag Nincs BT és sajnos SD kártyás  De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet. De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet.
- 

amargo addikt Bővebben: link 
 Destinátor, Útinfo, TomTom? Van még egy pár lehetőség.
- 

Az-X őstag Pl nem jöttem rá, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy beírok két várost és kiírja, hogy hol merre menjek, melyik úton. Olyat sikerült csak, hogy rákattintok két pontra és akkor aközött berajzol nekem egy utat. Amit aztán nézegethetek ráközelítésben, hogy hol merre kell kanyarogni. Meg olyanokat csinált, hogy elkezdek ráközelíteni, és egyszer csak eltűnik a térkép, csak a kijelölt pontok maradnak  
- 

Az-X őstag A téma adott. Elég egy magyarorság térkép, Bp és nagyobb városok utcaszintű kéne, sőt ha létezik olyan, nem lenne rossz ha házszámokat is tudna  GPS-re nincs szűkség! Ha esetleg valaki ismer ilyen progit, árulja el nekem a nevét! GPS-re nincs szűkség! Ha esetleg valaki ismer ilyen progit, árulja el nekem a nevét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet.
 De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet.