Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Nincs BT és sajnos SD kártyás
De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet. -
Az-X
őstag
Pl nem jöttem rá, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy beírok két várost és kiírja, hogy hol merre menjek, melyik úton. Olyat sikerült csak, hogy rákattintok két pontra és akkor aközött berajzol nekem egy utat. Amit aztán nézegethetek ráközelítésben, hogy hol merre kell kanyarogni. Meg olyanokat csinált, hogy elkezdek ráközelíteni, és egyszer csak eltűnik a térkép, csak a kijelölt pontok maradnak

-
Az-X
őstag
A téma adott. Elég egy magyarorság térkép, Bp és nagyobb városok utcaszintű kéne, sőt ha létezik olyan, nem lenne rossz ha házszámokat is tudna
GPS-re nincs szűkség! Ha esetleg valaki ismer ilyen progit, árulja el nekem a nevét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Videó stream letöltése
- Milyen autót vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet.