- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Annyi Pinnacle PCTV-s topik van, miért kellett még egy? Amúgy is érdemes a régieket is átolvasni, nagyon sok a visszatérő probléma megoldással, tipp, trükk, ami megkönnyítheti az életeteket.
PCTV topik: Bővebben: link
És külön egy a PCTV Pro-nak: Bővebben: link
Ezt a topikot zárom.
Sok sikert a probléma megoldásához és további jó fórumozást,
p -
Qtyatár
tag
284kb zip file.
-
Qtyatár
tag
Üdv! Ha valakit érdekel, el tudom küldeni mailben, nekem megvan.

-
lencsi26
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy stereot,de nekem sem jó az illesztő! 2 órát cseszekedtem vele,beidegesedtem felraktam az 5.5. Most a dvd driverem is elszállt
Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?
üdv
lencsi -
Robcsek07
csendes tag
Nem tudom én most vettem kb 1 hete és nekem az 5.9-es verziót adták hozzá. Természetesen sérült az illesztőfájla és nem tudtam felrakni. A Pinnacle System.com-ról töltöttem le az 5.8-as verziót, de nekem ment. Service 2 pack-om van.
Talán azt próbáld meg.! -
zooly
aktív tag
Vettem egy Pinnacle PCTV Stereo kártyát, és 5.5-ös 'Vision' softwaret adtak hozzá.
A honlapról letölthető 5.8-as update pedig csak 5.6 és 5.7-es verziókra telepíthető fel.
Véletlenül nem tudja valaki ezeket honnan lehetne letölteni (az 5.6 vagy 5.7 updateket, vagy verziókat), google-t már próbáltam zéró sikerrel.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?