Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
lencsi26
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy stereot,de nekem sem jó az illesztő! 2 órát cseszekedtem vele,beidegesedtem felraktam az 5.5. Most a dvd driverem is elszállt
Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?
üdv
lencsi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?