- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Hát, egyelőre ezzel a módszerrel nem jártam sikerrel...
Te hogy csinálod? Egyszerűen benyúlni sem tudok oda csavarhúzóval, olyan szűk a hely...és akkor még fogást is kéne találni rajta, hogy eltekerjem.Néztem Auchanban ilyen csavarhúzót, de nem találtam... Hogy a fenébe lehet ezt a fajta csavart kicsavarni? Ilyen hülye megoldást...
-
Xerxész
őstag
Gyári a CPU hűtő is, bezony.
Laposfejű csavarnyúzóval? Hmm...oké, kerítek majd otthon egyet, aztán nekiesek.Még egy kérdést engedj meg...
Ha a CPU ráragad a hűtőtestre a paszta miatt, akkor hogyan ajánlatos leszedni onnan? Csak mert ha jól tudom, a procit akárhol nem lehet megfogni, márpedig ha le akarom szedni a hűtőtestről, akkor valahol meg kell fognom.
A régi gépemen próbáltam a hűtőt kiszedni (az újon, amit most használok, még nem mertem kísérletezni), hát kijött vele az egész proci a socketból. Viszont azt már azon a gépen sem mertem, hogy procit valahogy lekanalazzam a hűtőről. Ezért kérdezem ennek a módját... -
Xerxész
őstag
Hát a GPU-n van egy bazinagy hűtőbordázat (gyakorlatilag már rendszernek is tekinthető, foglalja is a helyet rendesen), gondolom ez a passzív hűtése. Ez gyári, nem nyúltam hozzá. A CPU hűtője is gyári, még tisztítva sem volt, most fogom leszedni és megpucolni a procihűtő bordákat, csak az a bajom, hogy ha jól láttam, nem csavarral van rögzítve a ventillátor a hűtőbordákra...ilyenkor hogy lehet leszedni? Abszolút laikus vagyok, szűz kezű, géphez még mertem nyúlni.
Félek, hogy hazavágom...
Amúgy a házam ilyen, csak a nagy ventillátor van benne oldalt, elől-hátul nincs venti, viszont ma veszek egy 9 centiset hátra még a biztonság kedvéért. Még előre a HDD hűtésre is kéne talán egy, a HDD hőmérséklete szerintem határon mozog, 40 fok körüli. Olvastam, hogy 40 fok felett már nem árt odafigyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest