- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Paypal dispute nyitásánál továbbra is csak angolul lehet írni?
-
Én is úgy jártam, mint a fórumtárs, szerencsére azóta jelszó cserével már be tudtam lépni. Sajnos viszont amit épp meg akartam venni, közben el is fogyott..
Az sms nekem vagy 20 perccel később jött meg. Sorba mind, ahányszor próbálkoztam, persze addigra már hiába, mert engem is letiltott.
A biztonsági kérdéses belépést nem tudtam használni, mert azt se tudom, egyáltalán beállítottam-e, a hívásos belépéssel próbálkoztam, de azzal sem engedett be, beírtam a kódot, de közölte, hogy nem tudtak azonosítani. 2 ilyen után függesztette fel a fiókom..Szerintem nagyon terhelve lehetnek, vagy valami gebasz van.
-
válasz
Barthezz2 #4459 üzenetére
Hehh, kellemes meglepetés ért
Egy játékot vettem, amit paypal-al fizettem, csak ugye az aktiváció közbeszólt. Írtam a boltnak mailt, meg vártam az otp könyvelését, és vártam a mail-t, hogy mi lesz. Erre ma indítom a bolt kis progiját, amivel le lehet tölteni a játékokat, és már benne van amit vettem -
válasz
Hintalow #4458 üzenetére
Igazad van, a zároltak közt látszik(bár a termék ára ott sem
). Akkor remélem mielőbb elkönyvelik, és mehet a biznisz, de azért biztonság kedvéért írtam az eladónak a dologról.
Btw én voltam a hülye, hogy csak vásárlás után vettem észre, hogy aktiválni is kéne a kártyám
-
Kéne egy kis help gyorsban..
Tegnap regeltem csak a paypal-ra, így még eléggé ismeretlen. Ami miatt megtettem, hogy egy külföldi oldalról vásároltam, és így fizettem.
Namost, nem az utalgatós dolgot választottam, hanem hogy kapásból az itthoni számlámról vonja le paypal-on keresztül a pénzt. Ma meg is ejtettem a vásárlást, a számlámról le is ment a pénz, és a paypal accom is jelzi a tranzakciót. DE! Még mindig függőben, azaz a bolt, ahol vásároltam nem kapta meg. Aztán csak most néztem, hogy aktiválni kell a kártyám, hogy valóban az enyém-e(mármint paypal-on). Szépen le is tudtam a folyamatot, és jött a mail(meg az oldalon is írta), hogy nézzem meg a terheléseim a számlámon, és ott a leírás mezőben található 4 digites számot adjam meg a paypal oldalamon. A bibi csak az, hogy az istenért nem találom az OTP netes rendszerében, hol tudom ezt megnézni
A tranzakciók alatt csak az otp netes felületén indított folyamatok látszanak, tehát itt nincs, de ha a számlatörténetre megyek, akkor meg azt írja, hogy nem volt semmilyen tranzakció a választott időpontokban, pedig az egyenlegemen már látszik, hogy levette mind a vásárolt termék árát, mind az aktiválás során levett párszáz forintot.Namos ilyenkor wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro