Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EgediSandor
újonc
Kezdjük. Egy PC-én akarok belépni, Chrome-ból bevagyok jelentkezve mindig ezt fogad/de a mobilon is.
Adja meg a hitelesítő alkalmazástól kapott 6 számjegyű biztonsági kódot. (Tavaly még SMS kód volt avval semmi pronléma nem volt.)
A telefonon be van állítva a kétlépcsős azonosítás. Úgy képzelem jön egy SMS a Google generál egy kódot a telefonon amivel belépek, de nem tudom hol lelhető fel ez kód.
Lehet rosszul gondolom? -
EgediSandor
újonc
válasz Mcrazy #46484 üzenetére
Nem tudom ezek a hitelesítő alkalmazások, hogy jönnek a képbe hisz:
"A legtöbb esetben a megszokott módon, csupán az e-mail-címe és a PayPal-jelszava megadásával jelentkezhet be fiókjába, és fizethet a PayPallal. Időről időre azonban kérni fogunk Öntől egy egyszer használatos belépési kódot, amelyet SMS-ben küldünk el arra a telefonszámra, amelyet regisztrációkor megadott." -
EgediSandor
újonc
"Eredi" Vodafonos előfizetéses 20 éve meglévő szám. Mindent SMS megjön a jelszóváltoztatás a PayPal-tól is. Áttettem régebbi telefonba úgy sem, megy. Van egy flottás céges ami T-volt, most Vodafone, vannak még a gyerekeknél 50-es Digi-SIM-ek.
Kérdés persze az ügyfélszolgálatnál lehet-e telefonszám módosítást kérni? -
EgediSandor
újonc
Köszi.
És most, hogyan tovább, a PayPal elküldö a kódot a Vodafone nem kapja meg. Mit lehet tenni még ilyen esetben? -
EgediSandor
újonc
Sziasztok, Mi a teendő ha az "Adja meg a hitelesítő alkalmazástól kapott 6 számjegyű biztonsági kódot." felirat megjelenik, de a kód nem érkezik. Beszéltem a PayPal-al, azt mondják a provider/Vodafone a hibás. Beszéltem a Vodafonnal nincs semmilyen blokkolt üzenet nem is érkezik a PayPal-tól semmi.
A telefonszám jó, pasword cseréhez mindig megkapom a kódot. Köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest