Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést hogy nem olvasok vissza, de remélem tudtok segíteni.
Párom szeretne a paypal számlájáról utalni az Opt-s számlájára, de nem tudjuk hogyan kell.
A bankban azt mondták hogy ilyet nem is lehet, de ezt kizárt dolognak tartom...Valaki le tudná írni röviden- tömören hogy mi a menete?
Köszönöm előre is!
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Köszönöm szépen!
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Tegnap és ma is próbáltuk létrehozni a bank account-ot.
Sajnos mindig azt írja hogy most nem tudja megcsinálni.
Baja lehet az Otp-vel vagy most nem jó a paypal ezen opciója?
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Mozillát használok, megpróbáltam az alap böngészőn ahogy írtad de ugyancsak ezt írja ki :
"We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date. "
Lehet én vagyok nagyon balfa** de nem értem mi baja lehet..
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Továbbra is ugyan az a hiba üzenet jön be, kezdem nem érteni?
Próbáltam külön böngészőn, telefonon, leírások, linkek szerint de nem akarja..Kérdésem hogy aliexpresszen egyébként lehet valahogy paypallal fizetni?
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Azt hiszem rájöttem ( és figyelmetlenségem miatt átsiklottam felette )
Tehát páromnak a sima lakossági bankszámláját szerettük volna hozzá rendelni, ami a leírásod alapján nem jó..
Kérdésem az lenne hogy utólag nyithat/ rendelhet pénzforgalmi bankszámlát magánszemélyként? ( neten hirtelen nem találtam friss infót rá)
Az nem baj ha nincs OptDirekt-je? ( otp- sek esetében)
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Hova lehet írni ha sehogy sem jött össze a bank acc. létrehozása a paypalnál?
Gondolom ha más nem akkor majd megoldják ők.Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám.
Szeretnénk ebay-ről rendelni egy 30k-s dolgot. Az ár GDP-ben van megadva, de a fent lévő összeg kb. 1000huffal több USD.Valamiért nem enged vásárolni, azt írja hogy használjak másik lehetőséget.
Ez vajon miért lehet?
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Megint kellene egy kis segítség.
Paypal-on keresztül kértük a pénz visszatérítést.
Erre ma küldött egy ilyen levelet az ebay:
A baj ezzel csak az hogy nem tudok respond the case-re és az escalate sem kattintani mivel nincs ilyen menüm. Csak üzenni tudok az eladónak vagy zárni az ügyet....
Viszont az ebay azt írta hogy ha 19.- ig nem csináljuk ezt meg akkor zárja az ügyet, ezzel szemben a paypal azt írja hogy 22.- ig vár az eladó válaszára és utána lép tovább.
Kérdésem hogy akkor mi az ügy menete ilyenkor?
Látni fogok én ebből még pénzt vissza vagy wtf?Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Leírom az esetemet hátha valaki járt már így, vagy tudja mi lesz ennek a kimenetele.
Eljárást indítottam az eladó ellen meg nem érkezett áru miatt ebayen és paypallon is.
( Tudom írtátok hogy kettőn egyszerre nem lehet, de ezt akkor még nem tudtam.)Most ott tartok hogy ebayen keresztül megígérte hogy 2 napon belül visszautalja a pénzt, viszont írt a paypal is akik ügye kérték a csomagszámot ( amit az eladó nekem nem volt hajlandó megadni, mikor én kértem hogy megtudjam nézni merre van a csomagom), és nekik egy olyan számot adott meg, ami nekem nekem hanem valaki másnak a megérkezett csomagjának a száma...
Most kérdésem hogy ilyen esetben mit csináljak?
Várjak még 2 napot hátha utal, ahogy ebayen keresztül megígérte, vagy ott zárjam az ügyet, és írjam meg a paypalnak, hogy át akar ba**ni és más csomagszámot adott meg, nekem semmi sem érkezett meg...Volt már valakinek hasonló ügye?
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Filmvilág
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest