Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz D4rkm4n #3382 üzenetére
Szerintem nem kell utalni a paypal számládra, mert nem is tudsz. Nincs a paypalnak számlaszáma. Egyszerűen csak vásárolsz a paypalos azonosítóddal és az majd automatikusan leveszi a hozzárendelt kártyáról az adott összeget.
Nem csináltam még ilyet, de így olvastam.Én is kérdeznék valamit. Nekem is OTP (Junior Max) Visa Electron kártyám van. Tartottam tőle, hogy ez a kártya nem megfelelő a paypalra, mert nem dombornyomott, de mégis sikerült hozzáadnom a paypalon. Ekkor már biztosan használható? Vagy ez akkor dől el amikor megkapom a 4jegyű kódot a számlakivonatomra és véglegesítem a kártya regisztrációt?
-
-
Balinov
titán
válasz D4rkm4n #8708 üzenetére
nekem angol a PP-m, de szvsz lokalizaciofuggetlenul kb igy kell csinalni.
belepsz a PP-re->MyAccount->Top Up account. Itt megadja, melyik banknak, melyik szamlajara kell milyen kozlemennyel utalnod a bankodbol.
Nekem 1-2 napot ir, mig ravezetik a feltoltest a PP egyenlegedre, lehehet, ez is orszagfuggo
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Slownz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest