- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
Először természetesen jeleztem az Antelife-nak, hogy valószínűleg elveszett a csomag amikor láttam, hogy több napja nem mozdul az elosztóból. Sajnálatukat fejezték ki ez ügyben, és kérték, hogy érdeklődjek a postánál. Ezt megtettem, mind a Magyar Postánál mind pedig a DHL-nél, ahol a DHL válasza az volt, hogy a Magyar Postánál van, a postáé pedig, hogy hozzájuk nem érkezett be. Ezt elküldtem nekik, majd kértek, hogy várjak, amíg kivizsgálják. Természetesen semmit nem válaszoltak, ekkor indítottam dispute-ot a PP-n (eddig csak e-mail-ben beszéltem az eladóval). Ott is csak halogatás történt, ezért 10 nap elteltével kértem a PP-t, hogy rendezze. Természetesen az eladó a válasszal az utolsó napig kivárt, majd akkor is csak a nyomkövetési számot adta meg, amelyen azóta se történt semmi mozgás. Most pedig ugye a PP tőlem kéri az igazolást, hogy elveszett a csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest