Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
Először természetesen jeleztem az Antelife-nak, hogy valószínűleg elveszett a csomag amikor láttam, hogy több napja nem mozdul az elosztóból. Sajnálatukat fejezték ki ez ügyben, és kérték, hogy érdeklődjek a postánál. Ezt megtettem, mind a Magyar Postánál mind pedig a DHL-nél, ahol a DHL válasza az volt, hogy a Magyar Postánál van, a postáé pedig, hogy hozzájuk nem érkezett be. Ezt elküldtem nekik, majd kértek, hogy várjak, amíg kivizsgálják. Természetesen semmit nem válaszoltak, ekkor indítottam dispute-ot a PP-n (eddig csak e-mail-ben beszéltem az eladóval). Ott is csak halogatás történt, ezért 10 nap elteltével kértem a PP-t, hogy rendezze. Természetesen az eladó a válasszal az utolsó napig kivárt, majd akkor is csak a nyomkövetési számot adta meg, amelyen azóta se történt semmi mozgás. Most pedig ugye a PP tőlem kéri az igazolást, hogy elveszett a csomag.
Névváltozás, korábban mustang08
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest