Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
pentium4
üzenetére
De ha már ilyen tanácsadós kedvedben vagy, elmesélhetnéd hogy a fenébe kell megszüntetni egy magyar premier account éves receiving limitjét, mert nem megy.
Fentebb már vázoltam az esetet, gyakorlatilag nem történt semmi. Továbbra is ott a limit, annyi, hogy nem in progresst írnak a faxolás mellett, hanem To do-t. Kék nyíl van mellette.
Feltöltöttem nekik a kért adatokat, az OK volt, aztán olyan adatokat kértek e-mailben, amiket mondjuk magánszemélyként nem nagyon tudsz megadni csak néhányat, ez még nem is lenne baj, de olyan linkre hivatkoztak, ahol állítólag megadhatóak ezek az adatok, ami nem is létezik.
Kinyomoztam a linket a netről, beírtam a címsávba és a lista már csak egy számlaszámot követelt tőlem. Azt megadtam, megvan a 3 pipa és sehol nem tudom bevinni az e-mailben kért adatokat.
Lehet, hogy csak businessszel működik? De akkor miért írják, hogy ha nem vagy jogi személy, az individualt kell beállítani?
-
cocka
veterán
válasz
pentium4
üzenetére
Amit itt leírkálsz annak a pénzküldés szempontjából semmi jelentőssége.
Hiába van neked az elsődleges pénznem dollárba állítva, ha pl. fontban akarsz vásárolni, akkor nem dollárban fog vonni, hanem beállítástól függően vagy fontban vagy forintban.
Annyi, hogy ha paypalon belül nem ebayes cuccért akarsz fizetni, hanem csak úgy fizetni valakinek vagy pénzt fogadni vkitől, akkor alapból a dollárt állítja az első helyre.
Meg még talán annyi haszna van, hogy ha valaki olyan devizában küld neked pénzt, amilyen devizában nem nyitottál számlát, akkor a paypal a fogadáskor automatikusan dollárra konvertál vagy új balance-t nyit neked az adott devizában.
Egyébként meg tök mindegy, hogy fogadáskor mire állítgatod, mert ha ki akarod kérni így is úgy is forintra kell konvertálnod, ha magyar számlára akarod kikérni. Ez a konverzió pedig a paypal csodálatos árfolyamán történik, ami devizától függetlenül szar.
Talán inkább azt érdemes megnézni, hogy miben érdemes pénzt fogadni, mert a különböző devizanemeknél eltérő jutalékokat használnak.
-
becuszabi
aktív tag
válasz
pentium4
üzenetére
Szerintem ha forintszámlád van, akkor forintot fog levonni.
Amivel lehet trükközni, az az, hogy az áru ellenértékét (mindegy, hogy miben van) ki váltja át. A PayPal, vagy a számlakezelő bankod.Nem próbáltam még, így nem tudom, hogy van-e annak jelentősége, hogy a 'primary' devizanem egyezik-e azzal, amiben az áru is meg van hirdetve.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kompakt vízhűtés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/