Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
SZERK. Basszus delassu vagyok

Dupla biztonság ha a bankodnál igényelsz webkártyát és azt használod PP vásárlásra, arra mindíg csak annyi pénzt raksz át amennyiért épp vásárolsz (ez 0-24 ben realtime-ban akármikor átmozgatható).+ PP-nél van olyanra lehetőség hogy ha olyan pénzmozgást látsz amiről nem tudsz megreklamálhatod.
De szerintem van annyira biztonságos hogy nem fog feltörés előfordulni) -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
A megoldás a webkártya! Ez minden banknál másképpen működik, nekem (ERSTE) pl. úgy, hogy kaptam egy másik, VISA Virtuon kártyát, ami szintén a fő számlához van rendelve, de napi 1Ft vásárlási limit van beállítva rajta, amit minden alkalommal amikor használni szeretném, a netbankban meg kell emeljek! Ilyenkor beállítok napi 1 tranzakciót, és a megvenni kívánt termék árát limitnek, ami 5 perc múlva érvénybe is lép, megveszem a cuccot, és ezzel vissza is áll az 1Ft-os alap limit! Ez a kártya csak neten használható, nincs rajta se chip, se mágnescsík, így pénzfelvételre, igazi vásárlásra nem jó!
Van mód a PP számla feltöltésére is, de arra sokszor napokat kell várnod, még rákerül az összeg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/