Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Melorin #5396 üzenetére
- jewel: a passzív fán vannak üres foglalatok, abba tudod berakni, onnan kezdve passzív node-ként üzemel. Ha a buildhez nem kell, akkor pech.
- corrupted gem: ráeresztettek egy vaal orbot. lvl 20-as gemekkel szokták csinálni, ha szerencséjük van, akkor lvl 21-re fejleszti őket.
- craft: lvl 30-nál még viszonylag gyenge modokat kapsz csak a masterektől (az 5. szinttől jelennek meg a jobb opciók), de persze egy kezdő karakternek néha az a kevés is nagyon jól jön. Ha az alchemy orbbal való craftolásra gondolsz, akkor ne tedd, mert a talált cuccok még olyan alacsony szintűek, hogy csak vacak statokat fog rájuk tenni. Ráadásul az alchemy orbok elég ritkák is lettek, én pl. szinte több chaost találtam eddig a ligában, mint alchemy-t, kár elpocsékolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest