Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
Hát manapság mindenre ráírják, hogy cheap budget. Átnézegetve annyira nem vállalhatatlan, bent kell maradni heisben az első héten és kiszedni amit ki kell, amig gyülik a lé, a népek kiszedik a kulcs itemeket.
#36650 Rayner
Rákívántál mi?Nem csodálom, nekem is rezeg az ujjam elkezdeni de majd a kövi ligában. Majd ird már le mennyiből raktad össze nagyon kiváncsi vagyok.
#36651 Hrigh_77
Először nem értettem mire gondolsz, de látom jófej GGG törölte a vért droppot.
De ugye velünk nem lehet kibaszni, mert mi mindig 20 ezerért tankolunk a kúton.
Alternatívaként azért van lehetőségünk Hyrri's Ire, sok spell supression, vagy az alap vértje még mindig bent van...kis buták nem vették ki, némi kompromisszummal, ez pedig a Briskwrap Sun Leather.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest