Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz Pszicho #17747 üzenetére
nem találom, hogy én melyikből indultam ki, de mivel ez egy tisztán phys dmg build, sok agyalásra nincs szükség hozzá. Először célszerű alul jobbra a Vitality Voidhoz eljutni, hogy legyen life és főleg mana leech. Manához eleinte kellhet még egy flaska is. Utána az én taktikám ilyenkor mindig az, hogy először elmegyek a szélső végpontokig amilyen gyorsan lehet, jelen esetben először balra Resulute Technique és Discipline and Training, utána jobbra a Brutal Blade-ig, felszedve a Heart of Oak-ot is.
Utána jön az összes, addig fel nem vett block node, onnan kezdve pedig a cucc függvényében vagy a life, vagy a sebzés nodeok, attól függően, hogy melyikből állsz rosszabbul. Ascendancynél megint nincs nagy variálás, a Painforged adott, Cruelen én a Violent Retaliationt választottam, Mercilessen a Versatile Combattant-ot és uberlabra mradt a Blood in the Eyes. Merciless labbal én megvártam, amíg lvl64-en fel tudtam venni a Surrender pajzsot, ennyi.
A lacerate-nél érdemes figyelni arra, hogy az éppen támadott ellenfél kb. dupla sebzést kap, mert a két vágás mindegyike éri, a tőle oldalt állókat csak az egyik. Bossok ellen lvl85-86 fölött már nem is cserélgettem a skilleket, elég volt a lacerate is, a vége felé pedig bent hagytam a conc effectet, így is elég volt a clearspeed. Egyébként bossra Lacerate helyett Blade Flurry, Multistrike helyett Chance to Bleed, Increased Area helyett ConcEffect. A bányában pedig a Shield Charge - Faster Attack helyett Phase Run - Increased Durationt használtam, hogy a sötét oldaljáratokba ne szoruljak be felderítéskor.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
forguet
senior tag
válasz Pszicho #17747 üzenetére
Azt erdemes megfontolni h milyen vedelmi mechanizmust akarsz.
A csokkeno hozadek elve alapjan a legkisebb befektetessel a legjobb eredmenyt ugy erheti el az ember ha minel tobb mechamizmust tart fent kis inveszticioval...kis armor, evasion, block, dodge...
A problemam az osszes nem armor alapu vedelemmel h HA atcsuszik egy boss critje akkor az faj - es hiaba invesztaltal vedelembe ugyanugy beeshet egy onehit...
Uh en most egy full armor buildet probalok hatha ez jobban bejon...nezd meg a hank the tank videot talan erdekes neked is.
Meg mindig korai velemenyt formalnom (lv66) de eddig biztato amit latok bar felek h a dps keves lesz endgamere (bar egyertelmu h a tankinessert be kell aldozni nemi dps t)Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest