Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Har_melin #15328 üzenetére
Ja 5 "konnyu" foleg ha mondjuk az uj master revampal esetleg "olcsobb" is lesz mint Vorival akkor aztan vegkepp , na de akkor lehet csinalok egy ilyet
kicsit unalmas mar mindig meleet nyomni 😁 caster meg messze van meg tolem nagyon, technikara meg SSD sokat dobott a jatekon nekem marmint elotte se volt nagy gond de pl amig siman winyon volt addig ladaknal meghaltam parszor mert konkreatan beakadt a jatek .. ( nem nagyzolasbol csak azert mondom hogy min jatszok i7-6700k,meg egy r9 390) es lestem hogy lol .. ssd ota ezek megszuntek, tobbnyire ujitasok nemelyike elegge fps droppos terulet es effect fugvenyebe beallitasoknal sok mindent kinyomtam vagy lejebb vettem azota fix 60 megvan breach es egyeb nyalanksagok ellenere is bar egyketszer azthiszem Delvbe volt nagyon nagy spawn es hent kozbe hogy dropp volt de szerintem ott valami effekt nem fekudt a kartyanak ahogy tudom/hallotam ez a jatek is mintha zoldeknek jobban kedvezne
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest