- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #4227 üzenetére
Én röhögve futtatom az AA-t, ami jelenleg lvl18, de a 20-ast is elvinné a mana regenem (320). IF is ki van már rakva.
Megmondom őszintén, ha AA-hoz kell, akkor nem igazán lenne szükséges ES chest hozzá. Mennyi a max manád és a mana regened? Skill gem szintje? Egy skill tree is jöhet... -
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #4216 üzenetére
Most 1:40-ben megy az ex ( 1 ex : 40 chaos ). Szerintem lesz 50 is, egy kis idő múlva.
(#4217) Plazmacucci:
Gyorsan.(#4218) San398:
Biztos, hogy jó üzletet kötöttél te? Milyen chest? Kép vagy vmi jöhet. : D -
kristof123
őstag
Végre kiesett az első Exalted Orb is tormenten! ((:
-
kristof123
őstag
SC-on Crit Arc-os karinak egy ilyen tree, jó lenne?
Attack: Arc - Light Pen - Spell Echo - Crit DMG - PCoC - Life leech
Def: MoM (Cloack Of Defiance) és AA
Mit gondoltok? (:
-
kristof123
őstag
5-6 az ára jelenleg.
(#4194) Har_melin:
: DD
Kicsit szarkasztikus akartam lenni vele, viszont még mindig úgy vélem össze lehet hozni annyit egy hét alatt. (Új ligában kis szerencsével hamarabb is.) -
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #4163 üzenetére
Erre senki?
-
kristof123
őstag
Összedobtam egy skill tree-t. Szerintetek életképes lesz? Arcer, sc-on.
-
kristof123
őstag
Az új karimra gondoltam csak. Valószínűleg lesz valamilyen balance, nem véletlenül "gyengítették" le ennyire a duelist kezdőt.
(#3988) Wildpath:
Én bementem a templarhoz 1.2 alatt Arc-errel, de utána kiosztottam úgy a pontokat, hogy nem mentem be és sokkal jobb volt. -
kristof123
őstag
válasz
Amonthor #3841 üzenetére
és (#3843) San398:
"Én A1M Mud Flats-ben a víz mellett oda-vissza szaladgálva farmoltam előző ligában"
Act 1 Merciless, Mud Flats."és lenyitottam HO-ból a részeket."
Mivel Mud-ban nem esik Midnight, ezért az ott szerzett egyéb fragment-eket (dusk, noon, dawn) a Hideout-omból mapként nyitottam le és az ottani boss megölése után elég nagy eséllyel dobott midninght-ot."HC ligában tényleg csak 4 stash tab van alapból? SC-ben meg 10."
Ha jól gondolom akkor Standard-en vannak remove only tab-jaid, de azt HC-ban ne számold. -
kristof123
őstag
Én A1M Mud Flats-ben a víz mellett oda-vissza szaladgálva farmoltam előző ligában és lenyitottam HO-ból a részeket.
(#3824) San398:
Én is ugyan úgy megunom a karikat, de Én majdnem kifullozom őket. Te meg akkor jóformán félbehagyod őket, ezért meg sem tudod tapasztalni milyen az a build valójában. -
kristof123
őstag
Ez nagy igazság!
+1(#3818) Plazmacucci:
Akkor itt ki is bukott a dolog. Te állandóan játszol keveset nem túl nagy "hatékonysággal", nekem meg az elmúlt 2 hétben van 5 óra játékidőm (abból is 1 óra afk imo). Liga elején, 1-2. hetében meg akár napi szinten is ennyi. Céltudatosan gyorsan a lehető legnagyobb hasznot kihozva abból az időből és persze nagy adag szerencse.
-
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #3815 üzenetére
Új liga és sok kereskedés. Én már 2-3 nap alatt eljutok mapozásig a karimmal így elég gyorsan el lehet adni mindent ami később értéktelen lesz. Ráadásul mindig esik valami értékes, ezért nem értem, hogy nem tudtok ex-et trade-elni.
"Úgy látom két eshetőség áll fent. Vagy mi vagyunk full retardok a játékhoz vagy te vagy über kocka"
Kocka? Ha a szabadidőm játékra fordítása annak számít, akkor az vagyok, már ha ez megnyugtat. (:
Szerintem egyik sem, inkább tapasztalat és gyors clear speed. Inkább az a baj, hogy folyamatosan csak kiskarikkal mentek. lvl60 (de lehet volt az lvl70 is, már nem is tudom igazán) előtt eddig nekem egyszer, EGYSZER esett értékes az is egy Exalted orb volt. De azt is azonnal gearbe fordítottam, hogy minél hatékonyabb legyek a 66+-os mapokon. -
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #3812 üzenetére
Elmész mapozni, esik egy csomó recept (pl.: chrome) és rare item ezekből csinálsz fusingot, aztán a fusingot beváltod ex-re vagy úgy ahogy van váltod ex-re a currencyt (pl.: alt-ex, jew-ex, alc-ex stb...). Persze tudni kell, hogy mit mennyiért. De esnek értékesebb orbok is + chaos/regal recept és a jobb itemeket árulod.
Ezután vagy közben érdemes fragmentet farmolni (a Sacrifice at Midnight ~15c/db standarden), aztán vagy eladod vagy letolod (ha letolod eshet pl.: Doryani's Catalyst Vaal Sceptre 3 ex standarden).
(Nagyon jó pénz van benne új ligákban imho.)Nem tudom mi olyan nehéz ezeken. Ambush-on is eléggé drága karit össze tudtam dobni (nem is egyet). Csak a Soul Taker volt 30 ex.
Rampage-en ~1 hónap alatt megvolt a Doryani Scepter amit 6 ex-ért vettem + a 6l LC ami 20 ex volt és stb...És, mint írtam az állandó kiskarik gyártásával sosem fogod elérni azt amit szeretnél. Lehet, hogy mókás meg minden, de mint látod nem igazán célravezető.
(#3813) Nordic:
Ebben már Te vagy a szakértő! (: -
kristof123
őstag
"Mapozni olyan 70-es szint környékén ajánlott és nem árt egy túlélő karakter!!"
Ez szvsz nem helytálló. Maximum HC-ban. Simán lehet 66-os mapokat tolni lvl60-tól is. Nem kell rip opciókat rollolni rá és a könnyebb mapokat simán le lehet tolni.
Nekem eddig egy karakterem volt ami nem tudott lvl60 körül mapozni. Az is azért mert nagyon durva gear és szint igénye volt. (lvl80+ és ~30ex ráfordítás után már az is jó volt. ^^ )(#3808) Plazmacucci:
Annyit rossz esetben is 1 hét alatt összeszedsz. Standard leauge-ben akár hamarabb is. -
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #3687 üzenetére
+1
-
kristof123
őstag
válasz
Amonthor #3631 üzenetére
"Valahogy mindig a manara megyek rá, hogy annak legyen magas a regenje.."
Elég rossz döntés volt.
Ez amúgy milyen build? Van benne minden. Ez valami hibrid duelist? : DSzvsz kezdj el egy kidolgozott buildet és juss el mapozásig vele. Ha ez megvan és ráéreztél a dolgokra akkor kezdj el saját buildeket kigondolni, vagy meglévőt átalakítani.
(#3632) Amonthor:
"Kattintható kódok és arcocskák" alatt Link gomb... Nem nehéz megtalálni. Emellett használd a szerkesztést is. -
kristof123
őstag
válasz
Amonthor #3628 üzenetére
Ez mi?
(#3630) Amonthor:
Igen, de mi az a skill tree amit linkeltél? Ne haragudj meg, de borzalmasan néz ki. : D -
kristof123
őstag
Ez nagyon off lesz, de!
Most linkelték ezt a videót nekem. Nagyon ígéretesnek tűnik, látványos... : D -
kristof123
őstag
-
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #3157 üzenetére
Mivel amit linkeltem neki az a fejlődéshez van. Írtam is, hogy úgy elég könnyen el lehet fejlődni LvL80+ ra.
(#3159) tocsek18:
Wini a kiejtésed olyan, mintha a szirének énekelnének! : DDDDD
FACEBRÉKEEEEEEEERRRRRR -
kristof123
őstag
~Lvl 15
~Lvl 25
~ Lvl 40
~Lvl 55
~Lvl 70
Lvl 70+
Körülbelül így néz ki a fejlődési pontozás. EB-re csak akkor kell pontot rakni amikor megkapod a Discipline gem-et. Itt nincs, nem fut a RF, így elég könnyen el lehet fejlődni 84-90-ig. Ami kell még hozzá az elején +1 vagy +2 lightning gem-es mace vagy wand (ízlés kérdése hogy dualban vagy shieldel) később LC vagy CoD és Geofri's Crest (ebbe megy majd az arc...).Bandits: Oak (+40 hp), Alira (Cast speed), Kill all (passive pont)
Gem lista: 2l: Arc - Faster cast, 3l: +Added lighting később, ha lesz Lightning Pen-re cserélni.
4l: Ezt akkor éri meg ha lesz geofri crest helm: Arc + Spell echo + Empower + Lightning PenAurákat úgy használtam ami éppen kellett, de fixen mindig ment a clarity és a discipline ezek mellé raktam ami éppen kellett. AA miatt eléggé fontos ez a kettő.
(#3152) Har_melin:
Igen, és nem teljesen. Tényleg "eng-game" változat, de ugyan az a build csak RF nélkül. Vagyis érted, ugyan úgy Arc build. : D"Én se az EB, se a Shadow felé nem indulnék, hanem balra mennék az Elemental Dominion-tól, aztán le és végig a bal oldali szálon egészen a tetejéig..."
Biztos halál szaga van + nem tudsz itemeket hordani. Nagyon fontos az elején a +str és +dex, ráadásul AA-hoz nagyon kell a +mana, mana regen. Nélküle állandó elhasalás lenne.(#3154) Nordic:
Haver a "sima" változatot tolja és több a dps-e, mint nekem. 18k : D
Viszont Én sokkal tankosabb vagyok. Most megint meg fogom változtatni a tree-t, kipróbálok megint vmit (Alchemist). -
kristof123
őstag
Ez a karakter lvl84 alatt és bizonyos gemek nélkül nem működik, vagy csak kényelmetlenül. Én lvl87-es voltam mikor átpontoztam erre és még nem volt meg a lvl21 POF és a lvl 3 empower sem. Így degenelt a kari (a hp-mat az RF folyamatosan égette, fogyott...). Eléggé kényelmetlen úgy fejlődni. Éppen ezért ezt egy kezdőnek semmiképp sem ajánlanám.
Pláne ezért:
lvl21 POF - ~4ex
lvl3 empower - ~5ex
És még nincs geared.... -
kristof123
őstag
Végre sikerült olyan minőségbe konvertálni a videót, hogy a youtubenak is bevegye a gyomra. A minőség botrányos, de legalább nézhető 8.5 gb-os fájlból lett 600 mb....
Kedves fórumtársak íme a karim: RF Arcer witch
A passive tree-t megtaláljátok a videó alatt. Úgy is belehet lőni a tree-t, hogy pluszban még egy max resistet kilehessen hozni, hogy ha a Shadow alatti nodeokat is ketesszük (Charisma). A kari atziri képes, a dupla flameblastot lehet vele facetankolni. Van pár mapmód ami kényelmetlen vele, pl.: a -maxres. Ilyenkor nem fut az RF és kevesebb a dps, de le lehet vele tolni.
Ha kérdésetek van hajrá, ne kíméljetek! : D
-
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #3104 üzenetére
és (#3105) kemotox:
Item levelilvl 72 alatt nem éri meg 6l-t csinálni.
-
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #3037 üzenetére
Ajánlom figyelmedben ezt az olvasmányt, amit az xyz-n keresztűl lehet előhívni: katt
"ahhoz, hogy felkerüljön valaki a poe goods-ra, legalább az adott liga első 15000 játékosában benne kell lennie"
A link bizonyítja, hogy ez nem így van. Csak online státuszod nem lesz amit szintén meg lehet oldani..Trade chatelésem eddig annyi volt, hogy hirdettem valamit amit venni akartam vagy eladni és kb 5-15 perc alatt mindig lezajlott a folyamat, így nem tudok részletesebben nyilatkozni az ottani kereskedelemről. Nagyon ritkán használom.
Nálunk se állnak hegyekben. De nem is ez a lényeg. Többen teljesen elutasítják ezt a currency szerzési módot ami szvsz a legjobb.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy el kell jutni a mapozásig, ahhoz hogy olyan itemeket tudj ütni aminek értéke van (sokx még addig se kell az első értékes drophoz). De a játék ezen részén lehet a legnagyobb "vagyont" összeszedni, ezzel is elősegítve a karakterük fejlődését. Így nem éri meg bajlódni az állandó kis szintű karik gyártásával. A lvl ~60 elérése meg nem egy nagy durranás.
-
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #3033 üzenetére
Nagyon egyszerű a képlet. Kis szintű cuccokat egy új ligában csak első nap tudsz értékesíteni, utána a kutyát nem érdekli a cuccod. Csak nagyobb szinten esnek normálisabb rare-ek uniq meg pláne imho. Ergó nem 500 kis karit kéne csinálni, hanem egy nagyot. Ha már 100+ quantitys 76+ mapokat tolsz az exalt ilyen 1-2 napos currency drop lesz kis szerencsével. Ráadásul eshetnek olyan itemek amiknek nem 1 fusing ára van, hanem mondjuk 5-10 ex...
Szerk.: Nordic kedvéért
Ez softcore-ra igaz, mert HC-ban nem tolsz 100+ q-s mapot, mert azon valószínűleg olyan módok lesznek ami ott nagyon nehezen letolható vagy egyáltalán nem. -
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #3023 üzenetére
Guild társam RAMPAGE ligában jár 10+ ex dropnál. Az én gearem meg Rampage-en már olyan 25 ex körül jár. Számomra érthetetlen, hogy tudtok csak a dropra hagyatkozni, mikor a kereskedés a legjobb bevételi forrás.
(#3024) Har_melin:
Bárhol eshet. Akár A1N-ban is...(#3030) Nordic:
+1 -
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #2824 üzenetére
Eddigi ligák is "jól dropoltak". Nem veszek észre különbséget.
-
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #2734 üzenetére
Ha elkészítetted a tree-t poebuilder-en, akkor csak elmented a könyvjelzők közé és már kész is.
(#2736) Har_melin:
Standard-en még mindig nem ér semmit amit ütsz és továbbra is minden drága marad. -
kristof123
őstag
Ez így van, változni fog, de nem annyira mint képzeled:
Chain 200%->175%
GMP 200%->165%
Weapon elemental damage 150%->150%
increased critical damage 130%->130%
Added Fire Damage 130%->120%cyclone mana cost 36->28 at lv20
split arrow mana cost 12->10 at lv20Ugyan úgy kell mellé a blood magic és life gain on hit, mert nem fogja vinni mana-ból -> ergó soul taker nélkül esni fog a dps hiába csökken a cost.
"a maxblock aegis soul taker 50exes buildel példálózol egy új ligában induló kezdő játékosnak?
inkább hagyjuk"
Ő szeretné csinálni, ne vedd el a kedvét a játéktól. Ráadásul írtam neki Én is...: "A build jó, csak nagyon drága és lassú."(#2693) Nordic:
Érdekes, guild társamnak 16k+ tooltip dps-e van 4l-el sima crit nélküli arc-al. Moonsorrow és egy 50% spell dmg-es shieldet használ. (Ráadásul nem is akar más buildet tolni, annyira tetszik neki és csak 76+ rare mapokat tol elég gyorsan.)
Neked mi volt linkelve? Milyen fegyvered volt? -
kristof123
őstag
Itt megtalálod az új tree-t.
"Ezen a linken van egy rész, ahol ugyanennek a buildnek az olcsóbb változata van fent itemekből."
Ez nem olcsóbb változat, hanem kényszermegoldás, addig még megveszed a megfelelő itemeket.(#2689) Ramos_:
"most hogy ezt megbeszéltétek 5 nap múlva az összes skill mana costja csökken
meg egy csomó support gem mana multipliere is csökken"
Köszönjük az észrevételt, de a maxblock cyclone marauder nem a manaregenről híres. A blood magic és life gain on hit akkor is kell és a dps lecsökken ezek miatt."...csak kell hozzá egy jóféle phy dam 2kezes kard" + "mellesleg ha zavar a desynch akk cyclone-t felejtsd el" + "az /oos parancs hotkey-re valo beallítása pedig szinte nélkülözhetetlen"
A 2h verzió szerintem sokkal rosszabb az előzőekben linkelteknél. Desync? Az mi? Oos? Minek? Ha kész a kari, jóformán potit sem kell használni. "Néha" teleportál, de nem sokat számít. : D -
kristof123
őstag
Skills résznél:
"Cyclone - Concentrated Effect - Melee Damage on Full Life - Added fire / Life gain on hit (4 linked in the BoR) ------> With Soul Taker""...miért rossz soul taker nélkül szerinted?"
Alapból nem nagy a dps-ed és ha nincs soul taker, akkor blood magic és life gain on hit gem kell a BOR-ba. Ez azzal egyenlő, hogy még kevesebb lesz a dps-ed.A build jó, csak nagyon drága és lassú. Mindenféle mapmódot le tudtam vele tolni csak a vele töltött idő volt túl sok. Emellett az új ligában teljesen más lesz a tree. Át kell majd dolgozni az egészet.
Szerk.:
Én ezt a tree-t használtam neki és elég jól szuperált softcore-ban. Atziri is elég könnyű volt vele. Még 1 hétig kisérletezgethetsz vele, aztán át kell majd dolgoznod, vagy megkeresni a frissített változatát. -
kristof123
őstag
válasz
tocsek18 #2663 üzenetére
"At Least Three Red Sockets 285x Chromatic Orb"
Hol a 4 piros??
Így a gloves-em sosem lesz RRRR, pedig már 3500 chrome van benne. : DSzerk.:
"+55-64 to Maximum Life 3x Chaos Orb"
Elég kevés, ilyet sem fogok craftolni. Egy armoron 100 life is lehetne...(#2661) Nordic:
Itt az ele leech:
"1% of Lightning Damage Leeched as Life 4x Chaos Orb"
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest