Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #27799 üzenetére
Még mindig azon mérgelődsz? Pedig a gladiatorral tényleg nem nagy tudomány megcsinálni.
Főleg, ha nem Abyssusod, hanem mondjuk Deidbelled van. Egy-két extra life flask, meg Lioneye pajzzsal bőven van annyi armour, hogy nagyobb gond nélkül végig lehessen futni a csapdákon, de ha mégsem, vegyél valami olcsó armouros bodyt 1-2alchért és arra az időre cseréld le (nem kell a 6L), vagy ha tényleg valami atombiztos védelmet akarsz, fektess be egy Craiceannba, és ha végeztél, add el. Aspect of the Crabbel flaskok és mindenféle tudatmódositók nélkül is meglesz a 90% phys dmg reduction.
Edge: Jobbulást!
Hrigh_77: Ha még nem lett meg a craft, később fent leszek, nyugodtan keress meg. Név ugyanaz, mint itt, bár ha jól tudom a karakternév kell neki (PartOfTheJob_Heist).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest