Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
válasz
SQX_Barto #17329 üzenetére
Nem tudom tudsz-e róla, hogy ez egy Legacy build? Elnézve a linkelt builden lévő itemeket, az bőven 1000+ ex imo. Ráadásul ligába biztos, hogy nem tudod majd valósítani ugyan ezt.
Ha "sima" MF windrippert akarsz csinálni, az is 100 ex alatt eléggé nyögvenyelős lesz. Nekem volt a mostani ligában egy budget verzió (nem volt HH, fejes enchant és Dying Sun), de a tier 11-es mapon is eléggé rossz volt, kb a játszhatatlan kategória. Boss-t megölni annyi idő volt, mint egy normális karival letolni még vagy 5 mapot. Szindikátus elől meg menekülni kellett, de gyorsan.
Kezdő karakternek semmiképp nem ajánlanám, de ettől függetlenül be lehet vállalni.
Természetesen mindjárt más a helyzet, ha sikerül minimum egy aurabotot szerezned, akkor simán vállalható budget verzióban, vagy kezdő karakternek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest