Hirdetés
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
ezen felnevettem, de csak ha kék a szeme
poe szűzként nekem tetszik amúgy, witch amin még gondolkoznék ha már caster. de a legjobban a merc csábít, diablo 2-ben is méltatlanul alul volt használva a crossbow mindig is!
más, döntöttem, továbbadtam a fel nem használt kulcsaim és magamnak mégis 30$ supporter pack-ot vettem, kezdődik
(de ha valakinek kellene még early access key csak magában, van kb kettőre való fg-m jsp-n, ott most nagyon megy a kulcs trade, tudok forintban nézve jó áron venni neki)
szóval kérdésem, hogy mi az az alap stash setup ami mindenképp kell csak cicoma nélkül, de mondjuk trade-hez is?
egyelőre korlátozott a rálátásom, de javítsatok ki ha tévedek, hogy ezek a legminimálisabb követelmények ha szeretnék többet játszani majd:
- currency stash tab (75p) / mindenhez alap?
- 1 map stash tab (150p) / később nem lehet nélküle meglenni?
- 1 premium stash tab upgrade (15p) / trade-hez ez kell ugye a public cucc miatt?illetve vajon tényleg lesz induláskor (még 6-án) sale rögtön? 120p map stash akciót emlegetnek előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest